Wrong In-Link Default Item Path

4 views
Skip to first unread message

Phil -- wbtc.fr --

unread,
Jun 20, 2011, 8:51:48 AM6/20/11
to in-port...@googlegroups.com
Hi guys,

Seen in beta 512:
Configuration > In-Link > Output
field "Item Template" ([30.02] l_ItemTemplate)

there is by default "in-link/designs/detail", but this file doesn't exist in advanced theme.

Should be in-link/links/link_detail

p

Dmitry A.

unread,
Jul 4, 2011, 11:20:07 PM7/4/11
to in-port...@googlegroups.com
Hi Phil,


Thank you, you are correct!

Here is a new task for this:

1076: Incorrect In-Link Default Item Template



DA
Incorrect_In-Link_Default_ItemTemplate.patch

Alexander Obuhovich

unread,
Jul 5, 2011, 4:44:27 AM7/5/11
to in-port...@googlegroups.com
Same problem in all other modules. Please fix there too, Dmitry.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "In-Portal Bugs Team" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/in-portal-bugs/-/Oe5Zq168nsMJ.

To post to this group, send email to in-port...@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to in-portal-bug...@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/in-portal-bugs?hl=en.



--
Best Regards,

http://www.in-portal.com
http://www.alex-time.com

Dmitry A.

unread,
Jul 5, 2011, 10:46:17 PM7/5/11
to in-port...@googlegroups.com
Thanks for picking this up Alex. I should have foresee this right away :)

Attached a new patch to fix the issue for all applicable modules - In-Link, In-News, In-Bulletin and In-Commerce.


DA
Incorrect_Default_ItemTemplate_v2.patch
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages