NO COMPUTERS DETECTED

38 views
Skip to first unread message

Freaky Disorder

unread,
Apr 1, 2022, 12:46:30 PMApr 1
to Hobbyist Software Forum
Haven't used vlcstreamer on my ipad for a while and now I have it keep saying 
"no computers detected" and ii seems stuck on 'scanning'
I reinstalled helper on my pc but still it can't connect!

Freaky Disorder

unread,
Apr 1, 2022, 1:41:02 PMApr 1
to Hobbyist Software Forum
it fails the test but it is in inbound rules in windows defender firewall
This site can’t be reached

localhost refused to connect.

Try:

ERR_CONNECTION_REFUSED

Freaky Disorder

unread,
Apr 1, 2022, 1:50:48 PMApr 1
to Hobbyist Software Forum
the firewall in the router says it will 
"silently drop unknown incoming connections" could that be A PROBLEM?

Freaky Disorder

unread,
Apr 2, 2022, 12:44:58 AMApr 2
to Hobbyist Software Forum
WHEN I CLICK ON 
  • PROXY SERVER ARE not ENABLED
  • TEST 2
  • 3) IP Test

    Please click on this link (or links) in the browser on the computer where the VLC Streamer Helper is running

    (links should open in new windows)

  • ALL SHOW ERROR too

  • when i try these links on safari on ipad it just times out doesn't connect at all 
  • "safari could not open the page because the server stopped responding"
  • like I SAY EVERYTHING WAS WORKING AS NORMAL A MONTH OR TWO AGO as far as i know i have not changed any settings on my PC or ipad since then!

Freaky Disorder

unread,
Apr 2, 2022, 1:01:36 AMApr 2
to Hobbyist Software Forum

vlc streamer helper seems stuck on "use custom port" "port 54340 unavailable, currently using port 54345"
when i click default port it says "VLC Streamer unable to start its Http server..."

Freaky Disorder

unread,
Apr 6, 2022, 11:39:06 PMApr 6
to Hobbyist Software Forum

This 10.1.1.38 page can’t be found

No web page was found for the web address: http://10.1.1.38/

HTTP ERROR 404

This 172.24.208.1 page can’t be found

No web page was found for the web address: http://172.24.208.1/

HTTP ERROR 404

Freaky Disorder

unread,
Apr 13, 2022, 9:56:58 AMApr 13
to Hobbyist Software Forum
i reboot the PC it fixed the "problem" isnt there any other way to fix this?
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages