U-Boot Compile Problem

103 views
Skip to first unread message

Ramesh Khokhani

unread,
Mar 24, 2010, 7:49:04 AM3/24/10
to hawk...@googlegroups.com
Dear Team Members,

I am trying to compile U-Boot which is given in our website code.google.com/hawkboard/downloads/list. named u-boot-omapl1_v1.tar.gz2, but i got following errors so please help me.

board.c:126: error: inline function 'coloured_LED_init' cannot be declared weak
board.c:128: error: inline function 'red_LED_on' cannot be declared weak
board.c:130: error: inline function 'red_LED_off' cannot be declared weak
board.c:132: error: inline function 'green_LED_on' cannot be declared weak
board.c:134: error: inline function 'green_LED_off' cannot be declared weak
board.c:136: error: inline function 'yellow_LED_on' cannot be declared weak
board.c:138: error: inline function 'yellow_LED_off' cannot be declared weak
make[1]: *** [board.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/sopan/MainD/Test/GemsKit/u-boot-omapl1/lib_arm'
make: *** [lib_arm/libarm.a] Error 2

Thanks & Regards,
Ramesh

Alok

unread,
Mar 24, 2010, 8:31:07 AM3/24/10
to hawk...@googlegroups.com
Faced the same problem.
Check out
This patch fixes the problem but it should be incorporated into the tree.

---
Alok
Sent from my iPhone.
To unsubscribe from this group, send email to hawkboard+unsubscribegooglegroups.com or reply to this email with the words "REMOVE ME" as the subject.

Ramesh Khokhani

unread,
Mar 24, 2010, 9:57:49 AM3/24/10
to hawk...@googlegroups.com
Thank you so much Alok,
now it compiled and i got .bin and ELF file.

next step i want to load it to board and if it will work then nice.

dekhte hai.

Ramesh Khokhani

unread,
Mar 25, 2010, 5:20:08 AM3/25/10
to hawk...@googlegroups.com
Hello Alok

I have generated u-boot_uart_ais.bin from UART Boot Utility, an i have load it in board also, and i can see hawkboard.org> prompt in hyperterminal but i dont get Hawkboard logo at VGA screen,

nothing is displayed in screen, VGA monitor's power LED blinking so it as like after shutdown condition.

and when i have load .bin file which is download from code.google.com/hawkboard then it works properly,

can i know why it happens?

i have configure u-boot(ELF) file using AIS Generator with given info in elinux.org/hawkboard.

Actually i want to change logo.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages