Glasanje

25 views
Skip to first unread message

sanja jan

unread,
Jun 7, 2022, 10:48:47 AM6/7/22
to hak...@googlegroups.com
Pozdrav svima,
ne znam da li je glasanje već održano i odluka donesena, i kao neko ko nije pa skoro oko dve godine aktivno dolazio u lab...nisam upućena koliko su se stvari poromenile i šta se zaista sve izdešavalo.
Ali ako se osvrnem na vreme kada sam aktivno bila prisutna, skoro svakodnevno mogu da tvrdim da nikakvih neprijatnosti nije bilo od strane Nedeljka. On svojim ponašanjem jeste delovao čudno ali nikada se nije desilo da bilo koga ko je ženskog pola time ugrožava na bilo koji način.
Možda su neke žene osetljivije ne znam, ili prosto samo traže pažnju i time prouzrokuju nekom problem ali ipak ne treba zbog nečijeg trenutnog osećaja odmah nekog izbacivati.

Još jednom da ponovim da se unapred izvinjavam, jer nisam u toku koliko su se stvari izmenjale i pišem sa stanovišta nekoga ko je u prošlosti bio prisutan i smatram da nikoga Nedeljko nikada nije ugrožavao u labu iz tog razloga bilo bi fer kao što je neko već predložio da se sve to održi sa njegovim prisustvom kako bi imao priliku da kaže svoju stranu priče. 

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages