solidaritat amb la lluita de les educadores/rs d’escola bressol pública de Barcelona contra les retallades i la privatització.

0 views
Skip to first unread message

Bressol Indignades

unread,
May 7, 2012, 12:05:12 PM5/7/12
to habitatk...@googlegroups.com

Des del Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol i Serveis Complementaris Municipals de Barcelona us volem informar de la lluita que hem anat construint al llarg d’aquests últims mesos, el perquè d’aquesta, i les accions que es duran a terme en els propers dies:

 

Les Escoles Bressol Públiques de Barcelona estan en lluita contra les retallades i la privatització: l’Ajuntament vol augmentar les ràtios de nens/es per aula, retallar la plantilla de suport educatiu i vol privatitzar (externalitzar, li diuen) 3 escoles noves. Les educadores/rs amb el suport de les famílies porten sis mesos de lluita: 25.000 signatures, concentracions diverses... Ara han decidit primer convocar una gran festa reivindicativa i anar tres dies a la vaga.

Diumenge 6 al Parc de la Ciutadella. De 10h a 14h, al davant de la Cascada. Festa infantil reivindicativa amb tallers, actuacions i espai de debat. Cartell per ajudar a la difusió..

Dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10 Vaga Destaquem la importància de que les educadores hagin decidit per votació en assemblea convocar els tres dies de vaga i elegir directament un comitè de vaga.

Podreu trobar els cartells de la festa reivindicativa i de la vaga, així com tota la informació a: http://escolesbressolindignades.wordpress.com/

Fem una crida a fer extensió de la lluita, a participar de les activitats de la vaga i a fer arribar comunicats de solidaritat -individuals o col·lectius- al comitè de vaga. Us fem una proposta de text per si voleu mostrar la vostra solidaritat vers la lluita que estem duent a terme:

Manifestem la nostra solidaritat amb la lluita de les educadores/rs d’escola bressol pública de Barcelona contra les retallades i la privatització.

Enviar a: Bressol...@gmail.com

 

 --

calendari 8-10M accions.doc
poster VAGA def.pdf
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages