Caner selam,
Abicim o hilelere guvenme ben gecen nette detayli arattim o trickleri :) programin adi turnitin, kendi sitesinde her sene guncellemelerle aciklarini kapadiklarini yazmis, ayni zamanda hangi trickleri kapadiklarini da siralamis, mesela "e" harflerini farkli style larda yaparak eskisi gibi turnitini ogrencinin yenemedigini bunun icin programin oncelikle butun stilleri ayni standarda getirup oyle taramayi baslattigini vs. soyluyor :) hatta turnitin tricks yazinca direk kendi sitesinden okuyabilirsin bunlari, o yuzden turnitini triklerle atlatirim derken biraz şupheli olmak lazim :) kolay gelsin cumleten herkese tez asamasinda.
Çağkan selam,Şu tezin kopya mı değil mi diye sorgulatacağımız programın defolarını bi anlat bakalım =). Bi de o programın adı ne yaw. Okulun sitesinde göremedim.
--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "GSU İşletme Yüksek Lisans 2012" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için gsuisletme201...@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.
Artik oyle yapiyorum zaten:) bu kadar kisa sure icin bi umut cikis yollari aradim ama nafileymis :)
Dogru kaynak gosterimi yapip, alintilarinizi paraphrase ederseniz turnitin benzerlik cikarsa da sikinti degil.
Bi makaleden copy paste ile alsan bile onu yontemine gore alintilayalim, referansi da duzgun gosterilince tamamdir.