Dua

1 view
Skip to first unread message

Aygun AKMAN

unread,
Nov 14, 2012, 10:05:36 AM11/14/12
to
 
14 Kasim Hicri yilbaşı SENE BAŞI DUASI: Her kim Muharrem'in evvelinde(Mutlaka okunmalı)

"Ey ALLAH'ım! Sen Ebedi ve Kadimsin. İşte bu yeni senedir, ben Senden bu sene, şeytan ve dostlarından korunmayı, kötülüğü çokça emreden bu nefse karşı yardım ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul olmayı isterim. Ey Kerem Sahibi, kabul eyle! " derse, şeytan: "Biz bu kişiden ümidi kesdik" der, ve ALLAH ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki Melek görevlendirir. (Hadis'i Şerif, Kaynak: Alemle Safûrî, Nüzhetü'l-mecâlis, 1/156)

Her kim, Muharremin ilk on günü sabahları bu duayı 3 kere okursa, Allah c.c. hazretlerinin o kimseyi tâ gelecek senenin Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin ve muhafaza buyuracağı rivayet olunmuştur.

Şeyh Şihâbuddin-i Sühreverdi k.s. dan nakledilmiştirki: "Her kim bu duayı Aşure günü 3 kere okursa, ölümden de emin kılınır. Elbette o sene ölümü takdir olunan kimseye bu duayı okumak nasip olmaz"
 
 Elhamdülillâhi Rabbi'l-âlemin.Vassalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ecmaîn. Allahümme ente'l-ebediyyü'l-kadîm, el-hayyü'l-kerîm, el-hannân, el-mennân.Hâzihî senetün cedîdetün. Es'elüke fihe'l-ısmete mineşşeytânirracîm, vel avne alâ hâzihinnefsi'l-emmâreti bissûi ve'l-iştiğâle bimâ yukarribünî ileyke, yâ ze'l-celâli ve'l-ikrâm, birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Ve sallallâhu ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ve eh'li beytihî ecmaîn ."

Zafer ERDOĞAN

unread,
Nov 17, 2012, 1:39:09 AM11/17/12
to genct...@googlegroups.com
BEN SİZİ TANIYAMADIM KİMSİNİZ ?

14 Kasım 2012 17:05 tarihinde Aygun AKMAN <aygun...@gmail.com> yazdı:



--






Saygılarımla
Zafer ERDOĞAN
Iso Voll Yüksek Teknoloji Bina Yalıtım 
Ürünleri İzmit İş Ortağı
Gsm : 0549 410 41 00
           0532 347 19 43


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages