Dy artikujt të Stallman-it mbi përgjimet në Internet, programe e lira dhe tema të afërta me to

3 views
Skip to first unread message

Besnik

unread,
Jan 23, 2014, 6:50:35 AM1/23/14
to free-softwar...@googlegroups.com

Tungjatjeta,

Dy artikujt janë botuar fillimisht te Wired, dhe më pas te gnu.org:


Software-i i Lirë Është Edhe Më i Rëndësishëm Tani

Sa Përgjim Mund të Përballojë Demokracia?

Lexim të mbarë!
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages