Obsługa forum

221 views
Skip to first unread message
Message has been deleted

magoch

unread,
Feb 8, 2010, 7:52:10 AM2/8/10
to Forum Rodziców
Poniżej podaję kilka pytań i odpowiedzi, które mogą być pomocne przy
korzystaniu z grupy dyskusyjnej:

1. Czy do korzystania z grup dyskusyjnych Google konieczne jest konto
Google?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46438

2. Czy mój adres e-mail będzie widoczny w sieci, gdy zamieszczę post w
grupie?
Odpowiedź: http://groups.google.pl/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46456

3. W jaki sposób zamieścić post w grupie?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46242

4. Dlaczego nie mogę umieszczać postów?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=70499

5. Jak odpowiadać na posty w Grupach dyskusyjnych?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46247

6. W jaki sposób odpowiedzieć bezpośrednio autorowi, a nie całej
grupie?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46494

7. Jak przekazać wiadomość?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46758

8. Co zrobić, aby w zamieszczanej odpowiedzi była automatycznie
cytowana poprzednia wiadomość?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46543

9. Czy można odpowiadać na starsze posty znajdujące się w archiwum?
Odpowiedź: http://groups.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46488

10. W jaki sposób wypisać się z grupy?
Odpowiedź: http://groups.google.pl/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=46608

W razie kłopotów, proszę o kontakt. W miarę możliwości postaram się
pomóc.

Pozdrawiam,
magoch

Reply all
Reply to author
Forward
This conversation is locked
You cannot reply and perform actions on locked conversations.
0 new messages