Flugsvamp 4.0 Länk

87 views
Skip to first unread message

Flugsvamp

unread,
Jan 25, 2024, 8:21:55 AMJan 25
to Flugsvamp
logo_Flugsvamp.png

Flugsvamp 4.0

Vi uppmanar alla att noggrant kontrollera captcha vid inloggning och insättning för att undvika bedrägeri. Genom att spara våra pålitliga länkar, kan du säkerställa säker åtkomst till marknaden och skydda dig mot phishing. Vår primära URL är

http://fs4iskr6m2pfrjmsrbl4q2yqmmiab3slpyaunl5trlsc4gp2jd24n3id.onion

och vi har en förenklad design för enkel köpprocess av illegala substanser.

Flugsvamp 4.0 är faktiskt den tredje versionen av en känd svensk Dark-Web-marknad, specialiserad på droger. Vår blogg tillhandahåller de senaste pålitliga länkarna från Flashbank-forumet, så du kan utforska det dolda webben med tillförlitlig information.

Historiskt sett lanserades den första versionen av Flugsvamp i februari 2014, med en vision om liberal drogpolitik. Trots nedstängningen av sin första och andra version, fortsatte projektet med lanseringen av sin tredje version.

Marknaden är inte omfattande i produktutbud men är känd för sina pålitliga leverantörer. De mest populära produkterna inkluderar cannabis, steroider och LSD. För internationella kunder finns vissa begränsningar, och det rekommenderas att använda andra marknader.

Säkerhetsmässigt rekommenderar vi att inte använda din egen IP-adress och undvika att vara inloggad på personliga konton när du använder marknadens tjänster. Användning av BTC-mixers som ChipMixer rekommenderas för ytterligare anonymitet.

Marknadens funktionalitet är grundläggande utan avancerade funktioner som multi-sig eller 2FA, men den har fått positiva recensioner för sin enkelhet och pålitlighet.

Vid registrering är det viktigt att använda ett unikt smeknamn och ett starkt lösenord. Processen inkluderar captcha-verifiering och enkel navigering genom huvudmenyn.

Flugsvamp 4.0:s produktkatalog är fokuserad men begränsad, med tydliga kategorier och sökfunktioner. För att genomföra köp krävs BTC-insättningar, och köpprocessen är raktfram med tydliga instruktioner för beställning och leverans.

Slutligen, för att hantera eventuella tvister eller frågor, finns det en dedikerad sektion på marknaden för detta ändamål. Kommunikation med säljare rekommenderas för att undvika missförstånd och säkerställa en smidig transaktion.

Primär URL:  
(den fungerar uteslutande i Tor).

Hur man registrerar sig

flugsvamp_register.png

För att skapa ett köparkonto på marknaden, följ dessa enkla steg:

 1. Captcha-verifiering: När du besöker marknadens URL, börja med att lösa en captcha som visas på skärmen för att verifiera att du inte är en robot.

 2. Öppna Marknaden: Efter att ha löst captcha, klicka på knappen som säger “VERIFIERA”. Detta kommer att öppna marknaden för dig.

 3. Registrera Konto: Hitta och klicka på alternativet “Skapa konto” som finns i det övre högra hörnet av sidan.

 4. Ange Användaruppgifter: I registreringsformuläret, ange ditt önskade användarnamn (märkt som “Önskat användarnamn” på svenska) och välj ett lösenord (“Lösenord”). Bekräfta sedan ditt lösenord och lösa ännu en captcha.

 5. Slutför Registreringen: Klicka på “Skapa konto” för att avsluta registreringsprocessen.

Om du tidigare har använt liknande tjänster på darknet, bör du redan vara bekant med vikten av säkerhetsåtgärder. Det är viktigt att inte återanvända gamla lösenord. Skapa istället en unik kombination av bokstäver och siffror som inte kan kopplas till din verkliga eller online identitet.

När registreringen är klar, kommer ett meddelande att visas som bekräftar att ditt konto har skapats. Följ länken i detta meddelande för att logga in. Ange dina inloggningsuppgifter i de angivna fälten och genomgå en sista captcha-verifiering. Efter det kommer du att vara inloggad och kan börja utforska marknadens hemsida.

Hur man förstår huvudmenyn

För att navigera effektivt på webbplatsen är det viktigt att förstå de olika alternativen i huvudmenyn. Här är en översikt och förklaring av varje avsnitt:

 1. Hem:Detta är startsidan där du kan bläddra bland alla tillgängliga varor som erbjuds till försäljning.
 2. Konto: Under denna flik kan du hantera ditt konto. Det inkluderar att skaffa nya Bitcoin (BTC) insättningsadresser och uppdatera ditt lösenord.
 3. Profil: Här kan du hantera personliga inställningar och säkerhetsfunktioner. Detta inkluderar att radera din köphistorik och konfigurera eller uppdatera din PGP-nyckel.
 4. Ordrar: I detta avsnitt kan du granska din historik av genomförda beställningar och se uppdateringar om statusen för aktuella ordrar.
 5. Inbox: Här kan du läsa meddelanden som skickats till dig från andra användare eller webbplatsadministratörer.
 6. Tvister: Om du behöver hantera några tvister relaterade till dina transaktioner, är detta avsnittet där du kan övervaka och hantera sådana ärenden.

Webbplatsens användargränssnitt är designat för att vara användarvänligt, vilket gör navigeringen både enkel och intuitiv.

Hur man söker efter och lokaliserar specifika artiklar i produktkatalogen

flugsvamp_ produktkatalogen.png

Produktkatalogen består av ungefär 1300 artiklar, vilket kanske inte verkar överväldigande vid första anblicken. Trots detta håller Flugsvamp 4.0 fast vid sitt grundläggande syfte att tillhandahålla en variation av droger och de tillbehör som behövs för deras användning.

Många av termerna i katalogen är av internationell karaktär och är därför begripliga även för de som inte talar svenska. För att ytterligare underlätta förståelsen presenterar vi här en översättning till engelska av de viktigaste kategorierna och underkategorierna som du kommer att möta i katalogen:

Cannabis

Gräs
Hasch
Koncentrat (koncentrat)
Ätbart (ätbart)

Bensodiazepiner (bensodiazepiner)

Alprazolam
Diazepam
Klonazepam
Flunitrazepam
Lorazepam
Etizolam

Disco

Ecstasy
MDMA
Ketamin

Centralstimulanter (stimulantia)

Amfetamin
Kokain

Opiater (opiater)

Buprenorfin
Heroin
Oxikodon
OxyContin
OxyNorm
Tramadol
Kratom
Lean
Metadon
Morfin

Psykedeliskt (psykedeliska läkemedel)

Svampar (svamp)
LSD
Meskalin
DMT
2C-B

Läkemedel (läkemedel)

ADHD
Erektion (erektil dysfunktion)
Sömn (sömnmedel)
Pregabalin

Doping

Färdiga paket (färdiga förpackningar)
Peptider (peptider)
PCT & AI
Steroider (steroider)

Övrigt (annat)

Nikotin
Drogtester (drogtester)
Drogtillbehör (läkemedelstillbehör)


Termen 'Övrigt' används frekvent som benämning på en av underkategorierna. Du har möjlighet att antingen navigera genom katalogen eller använda sökfunktionen för att direkt hitta specifika produkter genom att skriva in deras namn. Det bör dock noteras att användning av sökfältet inte alltid ger exakta resultat. Därför är en manuell genomgång av katalogen ofta ett mer pålitligt sätt att hitta det du söker.

flugsvamp_products.png

flugsvamp_product.png

flugsvamp_product2.png

För att effektivt sortera produkter i katalogen, använd 'Sortera'-knappen som finns tillgänglig när du har valt en specifik kategori eller underkategori. Produkterna visas i huvudpanelen medan kategorierna listas till vänster. Följande tabell beskriver hur du kan sortera artiklarna:

Instruktioner för Sortering av Produkter:

 • För att se de mest populära produkterna under den senaste månaden: Klicka på 'Mest populära'.
 • För att sortera produkter baserat på enhetspris för mindre kvantiteter (stigande ordning): Välj 'Pris per låg kvantitet (stigande)'.
 • För att visa produkter med enhetspris för mindre kvantiteter (fallande ordning): Använd 'Pris per låg kvantitet (fallande)'.
 • För att se produkter efter enhetspris för större kvantiteter (stigande ordning): Välj 'Pris per hög kvantitet (stigande)'.
 • För att sortera produkter efter enhetspris för större kvantiteter (fallande ordning): Använd 'Pris per hög kvantitet (fallande)'.

När du vill se mer information om en specifik produkt, klicka på den blå 'Visa produkten'-knappen som finns vid varje artikel. Där kommer du att hitta detaljer som produktens namn, bild, kategori, underkategori, pris i SEK, kundomdömen och säljarens namn.

Systemet påminner användare om vikten av att kryptera adresser för säkerhet. Om du är osäker på hur detta görs, tveka inte att kontakta marknadens support för vägledning.

För att skicka privata meddelanden till säljare, använd den blå 'Skicka meddelande'-knappen. Detta ger dig tillgång till säljarens PGP-nyckel, som är avgörande för att säkra kommunikationen. Observera att nya användare måste göra en insättning för att aktivera meddelandefunktionen, en åtgärd som syftar till att förhindra spam.

Flugsvamp 4.0:s försäljare är ofta erfarna, med hundratals eller tusentals försäljningar bakom sig, vilket bidrar till en stark gemenskapskänsla på plattformen. Fastän marknaden för närvarande är en mindre lokal aktör, uppstår frågan om dess förmåga att bibehålla denna gemenskapsanda om den skulle expandera över Europa. Framtiden får utvisa hur detta utvecklas.

Hur man använder PGP-nyckeln

För att konfigurera och använda din PGP-nyckel på plattformen, följ dessa steg:

 1. Åtkomst till Profilinställningar: Navigera till den övre centrala delen av webbsidan och klicka på 'Profil'.
 2. Infoga PGP-nyckel: Inom 'Profil'-sektionen hittar du en plats för din 'PGP-nyckel' (benämnd 'PGP public key' på svenska). Detta är det fält där du ska klistra in din offentliga PGP-nyckel, vilken är nödvändig för att andra ska kunna skicka krypterade meddelanden till dig.
 3. Byta till PGP-Inmatningsskärmen: Klicka på den gröna 'Ändra'-knappen för att komma till sidan där du kan lägga till eller uppdatera din PGP-nyckel.
 4. Klistra in PGP-nyckeln: På denna sida, klistra in din offentliga PGP-nyckel i det tillgängliga textfältet.
 5. Spara Ändringarna: När du har klistrat in nyckeln, klicka på 'Uppdatera profil' för att spara dina ändringar.
 6. Bekräftelse av Profiluppdatering: Efter att ha sparat ändringarna kommer du att omdirigeras tillbaka till din profil, där ett meddelande som bekräftar uppdateringen visas på svenska: 'Din profil är uppdaterad'.
Det är viktigt att notera att till skillnad från vissa andra marknader, kräver inte Flugsvamp att du bekräftar att den offentliga nyckeln faktiskt tillhör dig. Detta ansvar ligger hos dig som användare att korrekt klistra in nyckeln. Att inte göra detta korrekt kan begränsa din förmåga att kommunicera säkert på plattformen.

Steg-för-Steg Guide för Att Göra en Beställning

För att genomföra ett köp på Flugsvamp 4.0, följ dessa steg:

 1. Välj Produkter: Identifiera de varor du önskar köpa.
 2. Gör en Insättning: Följ anvisningarna ovan för att sätta in pengar på ditt konto.
 3. Bläddra i Produktlistan: Gå till sidan med produkter och bläddra igenom den tills du hittar de varor du vill köpa, notera de angivna mängderna i Bitcoin (BTC).
 4. Lägg Till i Varukorgen: När du har valt dina produkter, lägg dem i din varukorg. Systemet kommer då att uppmana dig att välja fraktalternativ, om sådana finns tillgängliga.
 5. Ange Leveransadress: Ange din leveransadress och använd säljarens PGP-nyckel för att kryptera informationen.

Observera att 'Pris' indikerar kostnaden, och 'st' står för kvantitet. Priser visas i både BTC och svenska kronor (KR). Om du inte har tillräckligt med pengar på ditt konto, kommer systemet att påminna dig om att göra en ytterligare insättning. Du måste ha tillräckligt med saldo för att kunna lägga produkter i varukorgen eller genomföra en beställning.

Viktiga Regler för Interaktion med Säljare:

 • Din leveransadress måste vara krypterad; annars kan säljaren välja att inte bearbeta din beställning.
 • För internationella leveranser, diskutera möjligheten med säljaren innan du beställer.

Spåra Dina Inköp:
 • Använd 'Ordrar'-fliken för att övervaka statusen på dina inköp.

När Du Mottagit Din Beställning:

 • Vissa säljare erbjuder alternativet 'Finalize Early' (FE), eller 'Autosläpp' på svenska, vilket innebär att säljaren får betalning så snart du bekräftar mottagandet av din beställning. Detta är praktiskt men innebär en risk om det uppstår problem med ordern.
 • För nybörjare rekommenderas icke-FE-beställningar, där du bekräftar mottagandet av varorna innan säljaren får betalt. Detta är en säkrare metod.
 • Se till att slutföra dina beställningar manuellt. Att inte göra detta kan påverka din användarprofil negativt. Läs igenom marknadens regler och vanliga frågor för ytterligare information.
Steg för Att Inleda en Tvist vid Otillfredsställande Service

Om du upplever problem med en säljares tjänster eller produkter och inte vill bekräfta att allt är i ordning, har du möjlighet att inleda en tvist. Genom att framgångsrikt bevisa att säljarens prestation var bristfällig, kan du undvika negativa konsekvenser för din användarprofil, även om du inte avslutar köpet enligt standardförfarandet. Kom ihåg att tvist är den enda godtagbara anledningen till att inte slutföra ett köp som avtalat.

För att påbörja en tvist, följ dessa steg:

 1. Navigera till Tvistsektionen: Välj 'Dispyter' (Tvister) från webbplatsens huvudmeny.
 2. Förberedelser Innan Tvist: Det är ofta mer effektivt att förebygga problem genom att kommunicera direkt med säljaren innan en tvist inleds. De flesta säljare är villiga att svara på frågor gällande deras produkter, fraktvillkor och andra detaljer för att säkerställa en smidig affär.

Genom att följa dessa steg kan du hantera eventuella problem på ett effektivt sätt och säkerställa att dina intressen skyddas vid handel på plattformen.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages