No Output data on postgres

51 views
Skip to first unread message

Vazel

unread,
Oct 8, 2021, 6:24:23 AM10/8/21
to Fluentd Google Group
Hi, I have a log that has problems in forwarding to the output system (postgres). In the console there is no error message, and performance side cpu and ram are not in critical situations.
The problem is fast_format.log and that is a tsv, as other logs of my configuration

  logs in top level is deprecated. Use <label @FLUENT_LOG> instead
2021-10-08 12:12:09 +0200 [info]: #0 starting fluentd worker pid=44299 ppid=4429                                                                                                             7 worker=0
2021-10-08 12:12:09 +0200 [info]: #0 following tail of /root/AnomalyStatus/memor                                                                                                             y_check.log
2021-10-08 12:12:09 +0200 [info]: #0 following tail of /root/SignatureLogger/fas                                                                                                             t_format.log
2021-10-08 12:12:09 +0200 [info]: #0 fluentd worker is now running worker=0
2021-10-08 12:12:09 +0200 [warn]: #0 no patterns matched tag="fluent.info"
2021-10-08 12:12:09 +0200 [warn]: #0 no patterns matched tag="fluent.info"
2021-10-08 12:12:09 +0200 [warn]: #0 no patterns matched tag="fluent.info"


Thanks

Vazel

unread,
Oct 8, 2021, 6:48:02 AM10/8/21
to Fluentd Google Group
 buffer flush took longer time than slow_flush_log_threshold: elapsed_time=86.7791878249991 slow_flush_log_threshold=20.0 plugin_id="object:758"
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages