[Filmul] Shazam! Fury of the Gods - (2023) 📽️✔️ Film Online Subtitrat in Romana HD GRATIS

56 views
Skip to first unread message

Myqueeen Soibahhd

unread,
Mar 10, 2023, 3:32:03 AM3/10/23
to [Filmul] Shazam! Fury of the Gods - (2023) 📽️✔️ Film Online
Shazam! Fury of the Gods | 4K [Blu Ray] 460p - 720p - 1080p - Flv - Mp4

5HpDmq6nWTRCcvRynYKqgfLtqMb.jpg

Urmăriți ➤ Shazam! Fury of the Gods Film Online Subtitrat in Română


Shazam! Fury of the Gods (2023) Film Online / Film FULL Online Subtitrat / Dublat in Romana. Daca subtitrarea nu porneste automat, apasati pe butonul CC de player si selectati limba (Romanian sau English). Urmăriți Shazam! Fury of the Gods (Shazam! Fury of the Gods) Film Online Subtitrat in Română 1080p...

Urmărește film acum ► Shazam! Fury of the Gods Film Online Subtitrat in Română

Urmăriți filmul Shazam! Fury of the Gods Online Gratis Subtitrate in Romana, Filme Noi HD,Shazam! Fury of the Gods Filme Online Subtitrate Romana,Shazam! Fury of the Gods Filme Online Subtitrate Romana.

Eliberată : Feb 01, 2023
Premiera în România : 24.02.2023
Durata de rulare: 112 min.
Gen: Comedie, Aventuri, Familie
Stele: Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel, Zlatan Ibrahimović
Director: Aline Bonetto
Calitate : 4K ULTRA HD

Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili ai noștri acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc.


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages