اندکی صبر

1 view
Skip to first unread message

Habibe Habibi

unread,
Nov 21, 2010, 2:45:48 AM11/21/10
to farsierfan


بسم الله الرحمن الرحیم

ابوبصير از امام باقر(ع) چنين روايت مى‏كند: «وقتى كه بنى‏فلان در ميان آنها اختلاف افتاد؛ در آن زمان چشم انتظار فرج باشيد و فرج شما تنها در اختلاف بنى‏فلان است. پس وقتى دچار اختلاف شدند منتظر صيحه در ماه رمضان باشيد و (پس از آن) قيام قائم(ع) كه خداوند هر چه را بخواهد به انجام مى‏رساند.»
الغيبة، نعمانى، ص170، بحارالانوار، ج52، ص231؛ النجم الثاقب، ج1، ص126، تاريخ مابعدالظهور، ص125.

امام صادق(ع) مي‌فرمايد: «هرکس مرگ عبدالله را براي من تضمين کند، من ظهور قائم(ع) را براي او ضمانت مي‌کنم»، سپس فرمود: «وقتي عبدالله درگذشت، مردم بعد از او با کسي براي حکومت توافق نمي‌کنند. و اين اختلاف و درگيري به خواست خدا تا ظهور صاحب‌الامر(ع) ادامه مي‌يابد و فرمانروايي‌هاي چند ساله پايان يافته و حکومت چند ماهه و چندين روزه فرا مي‌رسد»، سؤال شد: آيا اين ماجرا به‌طول مي‌انجامد؟ فرمود: «هرگز».
بحارالانوار، ج52، ص210.  

نيز فرمودند: «زماني‌که مردم در سرزمين عرفات در حال وقوف مي‌باشند، سواري بر شتري سبک سير به آنجا وارد مي‌شود و مرگ خليفه را خبر مي‌دهد؛ با مرگ او فرج آل محمد(ص) و گشايش کار تمام مردم فرا مي‌رسد».
بحارالانوار، ج52، ص240.

رواياتي که درگيري بر سر تاج و تخت در حجاز را بعد از کشته شدن اين فرمانروا توصيف مي‌کند فراوان است. حضرت رضا(ع) فرمودند: «از جمله نشانه‌هاي فرج، حادثه اي است که بين حرم مکه و مدينه رخ مي‌دهد»، سؤال شد: آن حادثه چيست؟ فرمود: «تعصّب قبيله‌اي بين دو حرم به وجود مي‌آيد و فلاني از خاندان فلان، پانزده رئيس قبيله را به قتل مي‌رساند».
بحارالانوار، ج52، ص210




http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908300228
وخامت حال پادشاه عربستان، وي را راهي آمريكا كرد

خبرگزاري فارس: يك روزنامه فرامنطقه‌اي نوشت كه در پي وخيم شدن وضعيت جسماني پادشاه عربستان، وي به توصيه پزشكان، فردا براي معالجه عازم آمريكا خواهد شد.


به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرامنطقه‌اي "القدس العربي "، منابع آگاه سعودي ديروز اعلام كردند كه ملك "عبدالله بن عبدالعزيز " پادشاه عربستان به توصيه پزشكان معالج خود، فردا دوشنبه براي انجام معاينات پزشكي بيشتر عازم آمريكا خواهد شد.
دفتر پادشاهي عربستان جمعه گذشته با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه وي به علت افزايش درد كمر خود در بيمارستان تخصصي ملك فيصل تحت آزمايش‌هاي پزشكي قرار گرفت و مشخص شد كه دررفتگي غضروفي باعث تجمع و لخته شدن خون و فشار بر اعصاب مجاور اين دررفتگي شده است. به همين دليل پزشكان معالج او به وي توصيه كرده‌اند كه استراحت كند.
بر اساس اين گزارش، ملك "عبدالله بن عبدالعزيز " عصر جمعه بيمارستان را ترك كرده است.
هفته پيش خبرگزاري عربستان طي بيانيه‌اي به نقل از دفتر پادشاهي گزارش داد كه ملك عبدالله ناخوش است و به دليل ابتلا به بيماري ديسك از درد كمر رنج مي‌برد و پزشكان در چارچوب برنامه درماني وي توصيه كردند كه پادشاه بايد استراحت كند.
به گفته منابع آگاه، سفر "حسني مبارك " رئيس‌جمهور مصر كه قرار بود ديروز وارد رياض شود و با پادشاه عربستان ديدار و رايزني كند به زمان ديگري موكول شده است زيرا وضعيت جسماني شاه عربستان مستلزم استراحت كامل او است.
از سوي ديگر انتظار مي‌رود كه شاهزاده "سلطان بن عبدالعزيز " وليعهد عربستان امروز به همراه شاهزاده "سلمان بن عبدالعزيز " حاكم رياض از "اگادير " يكي از شهرهاي واقع در جنوب مراكش به رياض بازگردد.
بر اساس اين گزارش وليعهد 86 ساله عربستان پس از انجام يك عمل جراحي و براي گذراندن دوره نقاهت خود، از آگوست گذشته در شهر اگادير به سر مي‌برد.
ملك عبدالله 86 يا 87 ساله كه از سال 2005 سلطنت پادشاهي عربستان را به‌عهده گرفته است از كهولت سن رنج مي‌برد و با توجه به اين امر احتمال تغيير رهبري عربستان در آينده نزديك بعيد نيست.
نزاع بر سر تقسيم قدرت به مسئله‌اي ديرينه در خاندان پادشاهي عربستان سعودي، همواره سلطنت سعودي‌ها را به چالش طلبيده است. بطوريكه در صورت وقوع بحران پادشاهي در عربستان ، دربار سعودي به عنوان اصلي‌ترين كانون بحران ساز در خاورميانه سلطه مطلق خود را بر رياض از دست خواهد داد.
خاندان آل سعود از سال 1932 ميلادي بر عربستان حكمراني مي‌كنند. ملك عبدالعزيز، اولين پادشاه عربستان منشوري دارد كه به نام منشور عبدالعزيز معروف است . در اين منشور آمده است: « تا زماني كه پسران من زنده‌اند قدرت به نوه‌هايم نخواهد رسيد.» از اين حيث برخلاف نظام‌هاي سلطنتي ديگر كه قدرت از پدر به پسر مي‌رسد ، درخاندان سعودي قدرت به برادران پادشاه انتقال مي‌يابد و به همين علت است كه در اين كشور قبيله‌اي، شاهزاده‌ها با پادشاهان سعودي اختلاف سني زيادي ندارند. بنابراين بافت قدرت در عربستان سعودي پيچيده است و اين پيچيدگي همواره هوس رسيدن شاهزادگان سعودي به قدرت را تشديد كرده است.
طي دو ساله اخير كه شاهزاده سلطان بن عبدالعزيز وليعهد عربستان با بيماري سرطان دست و پنجه نرم مي كند و اميدي به بقاي وي نيست، مسئله جانشيني ملك عبدالله كه در اواسط دهه هشتاد عمر خود به سر مي‌برد و رقابت ميان شاهزادگان سعودي بر سر جانشيني وي، حكومت پادشاهي سعودي را با دوره‌اي از تغيير و تحولات در سطح رهبري‌اش مواجه مي سازد.
بنا به گفته منابع نزديك به دفتر پادشاهي عربستان، «ملك عبدالله» از امير «نايف بن عبدالعزيز» وزير كشور حمايت كرده و به صورت غير رسمي وي را به جاي «امير سلطان» وليعهد بيمار عربستان تعيين كرده است.
ملك عبدالله كه فاقد برادر تني است از برادران ناتني خود كه مدعي پادشاهي هستند (جناح سديري‌ها) احساس خطر كرده است و به همين منظور روابط نزديك و گسترده‌اي با برخي برادران ناتني ، برادر زاده‌ها و خواهرزاده‌هايش برقرار كرده است. وي همچنين شبكه‌اي مهم از روابط با شيوخ، جناح‌هاي ديني و روساي قبايل و بافت‌هاي تكنوكرات و ديگر مذاهب ايجاد نموده است. در اين راستا است كه «ملك عبدالله» با هدف تقويت جناح خود، از «امير نايف» كه شخصيتي ديني و تكنوكرات است حمايت كرده است. بطوريكه در 27 مارس 2009 آژانس خبري رسمي سعودي در يك خبر كوتاه و شگفت انگيز، انتصاب «امير نايف» وزير كشور عربستان را به عنوان معاون دوم ملك عبدالله اعلام كرد. اين مسئله از آن نشان دارد كه «ملك عبدالله» بدليل كهولت سن براي آرام نگه داشتن حكومت خود از تلاطم جنگ قدرت بر سر جانشيني وليعهدي و حتي پادشاهي در خاندان سعودي، با انتصاب غيررسمي «نايف بن عبدالعزيز» به جاي «امير سلطان»‌ وليعهد بيمار عربستان ، گام برداشته است.
انتهاي پيام/++

اخبارمرتبط :





Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages