Live Olaszország Ausztria Élő

7 views
Skip to first unread message

erertr trerere

unread,
Jun 24, 2021, 4:43:57 AMJun 24
to Euro 2020 Live reddit
Italy vs Austria, Euro 2020 last-16
A hétvégén kezdődnek az Európa-bajnoki kieséses szakaszok. Az utolsó 16 szakasz első mérkőzése Amszterdamban a Wales-Dánia előtt, mielőtt Olaszország Wembleyben találkozik Ausztriával.

Az olaszok lenyűgözőek voltak a csoportkörökben, mindhárom mérkőzésüket rengeteg szerzett góllal nyerték meg. Roberto Mancini csapata vitathatatlanul a forma oldala az egész versenyben.

Ausztria először érte el az euró kieséses szakaszait, miután legyőzte Ukrajnát egy válságos mérkőzésen, amelyből bármelyik kvalifikálhatott volna.

Mikor van Olaszország vs Ausztria?
Olaszország vs Ausztria június 26-án, szombaton van.

Mennyi az idő?
A játék este 8 órakor kezdődik.

Milyen tévécsatornán van?
A televízió menetrendje még nem készült el, de a BBC One vagy az ITV1 élőben közvetít. Alternatív megoldásként megjelölheti ezt az oldalt könyvjelzővel, és visszatérhet, hogy kövesse az élő blogunk összes műveletét.

Mi a csapat híre?
Olaszország számára Giorgio Chiellini visszatér az edzéshez, miután a bajnokságban korábban sérülést szerzett. Ausztriával szembeni részvétele azonban kétséges. Alessandro Florenzi szintén nem valószínű, hogy alkalmas játékra.

Ausztria részéről Christoph Baumgartner, aki egyetlen gólját szerezte Ukrajna ellen, fejsérüléssel indult. Olaszország ellen való részvétele kétséges.

Játszottak már a csapatok?
Olaszország legutóbbi 13 találkozójával Ausztriával veretlen minden versenyen (W10 D3) az 1960 decemberi 1-2-es barátságos vereség óta. Ez az első mérkőzés a felek között a 2008. augusztus 2-2-es barátságos döntetlen óta.

Mit mondanak íróink?
Jeremy Wilson ebben a cikkben úgy véli, hogy a Premier League klubjai figyelmen kívül hagyták Roberto Mancini képességeit:

Mancini gyorsan azonosított egy rendszert és egy csapatot Olaszországban, amelyet egyszerűsített az edző korlátozásainak követelménye. Keveri a fiatalságot és a tapasztalatokat, és a veterán Chiellini-Bonucci tengelytől a középhátvédig, Jorginho, Marco Verratti és Nicolò Barella potenciális középpályájáig partneri kapcsolatok vannak az egész pályán. Lorenzo Insigne, Ceri Immobile és Federico Chiesa szintén tisztességes támadást nyújtanak.

Csábító keverékkel egészül ki, de a legjobban az a benyomás, hogy Mancini többet tett Olaszországba, mint a részeik összessége, és csakúgy, mint az Inter és a Citynél, büszkeséget és célt váltott ki, amely szerint ismét nyertesek lehetnek. Látszólag ő is kissé elágyazott.

Olaszország talán csak Mancini életének a munkája lehet - a nemzetközi bajnokság sikere játékosként is elkerülte őt, és azt mondja, hogy a világbajnokság győzelméről álmodik -, de újból fel kell nyitnia a Premier League szemeit is.

Mik az esélyek?
Olaszország 8/15
Ausztria 13/2
Döntetlen 14/5

Mi a jóslatunk?
Ausztria rengeteg tehetséggel rendelkezik a csapatában, de formális olasz féllel áll szemben. Arra számíthat, hogy Olaszország diktálja a játékot, uralja a labdabirtoklást, és a játék egy pontján megtalálja a háló hátulját. Ausztria versenyképessé teszi, de Olaszország valószínűleg negyeddöntősként zárja a szombatot.

Ítélet: Olaszország 2 Ausztria 0
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages