Memcached not working

37 views
Skip to first unread message

Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 3:59:08 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
Hi There Rusabh,

ERPNEXT keeps on giving me the error saying " The Memcached is not working / stopped " but when i used the command line it says it is already running.




Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 4:07:16 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com


rushabh

unread,
Sep 25, 2013, 4:55:21 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
Can't figure why... maybe the memcached server is crashed - or running on a different port (?) not on 11211

Anand Doshi

unread,
Sep 25, 2013, 5:02:34 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
Hi Syed,

Try restarting memcache.

-Anand.

On 25-Sep-2013, at 1:37 PM, Syed Qadeer <sdqad...@gmail.com> wrote:



--
Note:
 
If you are posting an issue,
1. We should be able to replicate it at our end. So please give us as much information as you can. Please see it from the point of view of the person receiving the communication.
2. Paste your code at http://pastebin.com or http://gist.github.com and send only the URL via email
3. For sending images, use http://imgur.com or other similar services. Do not send images as attachments. Links are good. Same goes for any file you are going to send.
 
End of Note
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "ERPNext Developer Forum" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to erpnext-developer...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Message has been deleted

Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 5:14:21 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
Ok Anand,

i am restarting the machine now.

thanks.

Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 5:48:32 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
restarted the server, still the same issue.

Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 7:14:23 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
And Anand, i also tried restarting memcache and server too , nothing works.

Syed Qadeer

unread,
Sep 25, 2013, 7:18:07 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
For the Rusabh,


Rushabh Mehta

unread,
Sep 25, 2013, 7:22:45 AM9/25/13
to erpnext-dev...@googlegroups.com
Syed,

I am not able to find out what is your problem. Maybe the port is blocked internally (?)

Please google.

thanks,
Rushabh


W: https://erpnext.com
T: @rushabh_mehta

--
Note:
 
If you are posting an issue,
1. We should be able to replicate it at our end. So please give us as much information as you can. Please see it from the point of view of the person receiving the communication.
2. Paste your code at http://pastebin.com or http://gist.github.com and send only the URL via email
3. For sending images, use http://imgur.com or other similar services. Do not send images as attachments. Links are good. Same goes for any file you are going to send.
 
End of Note
---
You received this message because you are subscribed to a topic in the Google Groups "ERPNext Developer Forum" group.
To unsubscribe from this topic, visit https://groups.google.com/d/topic/erpnext-developer-forum/3MTS8VUYhp8/unsubscribe.
To unsubscribe from this group and all its topics, send an email to erpnext-developer...@googlegroups.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages