Nieuwe alt.net group voor Nederland

0 views
Skip to first unread message

Arjan Zuidhof

unread,
Nov 13, 2008, 5:42:51 AM11/13/08
to dutchal...@googlegroups.com
Alt.NET'ers,

gisteravond heeft dan na wat opstartproblemen de eerste Nederlandse Alt.NET bijeenkomst plaatsgehad. Met 6 mensen hadden we een enthousiaste geeknight, waarin we vooral kennisgemaakt hebben, en veel over Castle, Agile, MVC gebabbeld.

We zijn van plan om maandelijks bij elkaar te komen, voor december wordt nog een datum gepland. Wel zal de meeting weer in Amsterdam plaatsvinden in cafe Americain, net als gisteren.

De eerste daad is dat het ons bijzonder handig leek om een eigen group te starten. Niet omdat we iets tegen Belgen of Russische spammers hebben -eh, de laatste natuurlijk wel...-, maar vooral omdat we in zowel NL als BE toch een beetje onze eigen weg met bijeenkomsten e.d. (gaan) bewandelen.
Vandaar is vanochtend de nieuwe group AltdotNetherlands in het leven geroepen. Waarschijnlijk gaan we op termijn ook wel ons eigen domein opzetten, maar dat is nu nog iets te vroeg. Vandaar dat nu even voor de gemakkelijkste oplossing gekozen is.

Dus: ben je geinteresseerd in de bijeenkomsten in Nederland, of wil je gewoon meediscussieren, meld je dan aan op http://groups.google.com/group/altdotnetherlands?hl=nl

Arjan

Yves Goeleven

unread,
Nov 13, 2008, 7:11:33 AM11/13/08
to dutchaltdotnet
Alvast veel success...

Wij gaan binnenkort ook verhuizen hoor, naar www.altdotnet.be... ook
wij zijn die spammers meer dan beu;)

Hopelijk kunnen we ooit eens samenwerken, maar laten we eerst maar
onze eigen weg vinden.

Groeten
Yves
> gewoon meediscussieren, *meld je dan aan ophttp://groups.google.com/group/altdotnetherlands?hl=nl*
>
> Arjan
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages