Eleccions demà al Claustre UB

6 views
Skip to first unread message

eudald pujol buxó

unread,
Apr 18, 2016, 12:33:58 PM4/18/16
to Drecerca, GRUP DOCTORANDS DIAGONAL
Bones a tothom,

com bé sabeu DEMÀ hi ha les eleccions al claustre de la UB.
Per manca de de persones, temps i gent que estigui començant i no acabant la tesi, aquest cop des de Doctorands Diagonal - D recerca no s'ha fet cap candidatura:

http://www.ub.edu/si_uapp/eleccions/proclamacioCandidatures.jsp?tipus=CLAUSTRE&idEleccio=9#2112

Les candidatures que ens trobem són doncs:

1. Ajec-Doctorat:
Renato Marín López. Sembla que va aparèixer a llistes fantasma per el PSC a les municipals 2015: http://xarxapenedes.cat/un-vilanovi-va-ser-lunic-membre-duna-llista-fantasma-al-pla-de-lestany/

2. FNEC: Uriel Bertran Arrué & Marc Puigmulé Solà. Sips, l'Uriel Bertran in person per el sindicat filoconvergent.

3. Doctorands pel canvi: Alejandro Morcuende González, Eduard Montesinos Ciuró & Bárbara Polo Martín. És una candidatura que té bons contactes amb les assemblees d'estudiants (Estudiants per la Pública, p.ex.) i amb qui hauriem de contactar aviat (són de lletres! síiiiiiiii!!!!!!), i amb els que hi podriem tenir més feeling. Els hauriem de conèixer per unificar esforços. Pel que sembla també tenen clar (com els estudiants) que els doctorands no hi pintem massa absolutament res al consell de l'alumnat, entre d'altres.

Vaja, més que res és per recordar-vos que demà hi ha eleccions i, tot i no conèixer-los, demanar-vos el vot per "Doctorands pel Canvi", crec que seria el conjunt de persones amb el qual, per la manera de fer (bàsicament no hi van amb el carnet de cap partit polític i per assumció del sistema assembleari) hi podriem tenir més contacte i més a fer com a "NOVA D-recerca". Com que la campanya es tenca a les 12h encara ho puc fer explícitament ;-)

Res més nois i noies,
bon vespre!

Eudald

 


Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages