** INFORMATION FRÅN STYRELSEN **

12 views
Skip to first unread message

Axel Jonsson

unread,
Aug 13, 2021, 4:54:13 AM8/13/21
to dif-nyh...@googlegroups.com
Hej bäste medlem!


Duveds IF’s verksamhetsår påbörjas den 1a september varje år. I samband med detta förnyar man sitt medlemskap i föreningen genom att betala in medlemsavgiften. Tidigare har detta skett genom en betalning till vårt bankgiro. För att förenkla både administration och kommunikation har vi beslutat att gå över till Cardskipper. Cardskipper är ett digitalt verktyg för hantering av medlemsregister mm och flera av er har säkert redan stött på detta genom andra föreningar i trakten.
För att undvika dubbelarbete ber vi alla att avvakta med att betala in medlemsavgiften för det kommande året tills vi är i gång med Cardskipper. Vi återkommer inom de närmaste veckorna med mer information. 

Vänliga hälsningar, 
Styrelsen Duveds IF 

ma...@kischou.dk

unread,
Aug 13, 2021, 5:30:56 AM8/13/21
to axeljo...@gmail.com, dif-nyh...@googlegroups.com

Hej

 

Vil du ta bort mig från listen, vi har flyttat ifrån Duved och kommer inte vara medlem framöver.

Tack 😊

 

 

Mange venlige hilsner

 

Ki Schou

Telefon +45 26 16 76 71

--
Det här meddelandet skickas till dig eftersom du prenumererar på gruppen "DIF nyhetsbrev" i Google Grupper.
Om du vill sluta prenumerera på den här gruppen och inte längre få någon e-post från den skickar du ett e-postmeddelande till dif-nyhetsbre...@googlegroups.com.
Om du vill visa den här diskussionen på webben besöker du https://groups.google.com/d/msgid/dif-nyhetsbrev/CA%2B4T8%3D7pvkhQPKEZMqXFbCbLb%3DOP%2BWBY7MY7TuaiAmFOkj2-Cw%40mail.gmail.com.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages