Re: [diacritice] Rezumat pentru diacritice@googlegroups.com - O actualizare în Un subiect

5 views
Skip to first unread message

Vlad Paul

unread,
Nov 15, 2020, 10:29:35 AM11/15/20
to diacr...@googlegroups.com
Problema e veche, am întâmpinat-o și eu pe vremea când mai făceam traduceri pe Launchpad, am întrebat la vremea respectivă, dar n-am aflat nimic.
P.S. cum sunt la primul mesaj aici (cred), ar fi cazul sa mă prezint pe scurt: Vlad Pavăl, fan open source, traducător de ocazie și nu numai (Ubuntu, FileZilla, Testdisk, etc.) 

On Sun, 15 Nov 2020, 16:38 , <diacr...@googlegroups.com> wrote:
Cristian Secară <li...@secarica.ro>: Nov 15 05:33AM +0200

Acum câteva zile am vrut să modific ceva la pagina cu terminologia de grafică de la http://l10n.ro/index.php?title=Grafic%C4%83, da' n-am reușit să mă autentific (sau să mă loghez :)
 
Între timp am portat pagina respectivă la mine [1] cu unele mici completări, dar întrebarea mea rămâne: de ce nu am putut să „intru” pe l10n.ro ? N-a funcționat nici „V-ați uitat parola?”. De altfel nu știu de când există problema asta, că n-am mai încercat demult.
 
Cât despre i18n.ro, aia e complet varză ca să zic așa (mă întreb de ce mai există).
 
Cristi
 
[1] https://www.secarica.ro/index.php/rou/grafica-l10n
 
--
Cristian Secară
https://www.secarica.ro
Ați primit acest rezumat deoarece sunteți abonat(ă) la actualizările pentru acest grup. Puteți schimba setările din pagina de membri ai grupului.
Dacă doriți să vă dezabonați de la grup și să nu mai primiți e-mailuri de la acesta, trimiteți un e-mail la adresa diacritice+...@googlegroups.com.

Dumitru Moldovan

unread,
Nov 16, 2020, 3:49:55 AM11/16/20
to diacr...@googlegroups.com
Salut Vlad,

Și bun venit pe listă!  Nu mai îs la curent cu Launchpad, la o primă căutare am găsit https://launchpad.net/%7Elaunchpad-l10n-ro.

Dacă ai putea actualiza Launchpad cu ce se discută în firul ăsta de discuție ar fi o chestie.

Apropo, recomand să răspunzi mesajelor din respectivul fir, nu rezumatului, că altfel e cam talmeș-balmeș.  Mulțămim…
--
Ați primit acest mesaj deoarece sunteți abonat(ă) la grupul „Diacritice” din Grupuri Google.
Pentru a vă dezabona de la acest grup și pentru a nu mai primi e-mailuri de la acesta, trimiteți un e-mail la adresa diacritice+...@googlegroups.com.
Pentru a vizualiza această discuție pe web, accesați https://groups.google.com/d/msgid/diacritice/CAOarkgh5DieqUhQCn2kJjXNLG0VbFXrMZ_oVx%2B%3DXJ_QLXe1xTA%40mail.gmail.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages