Az ellenzéki program részeként említi MZP a "sevizát".....

24 views
Skip to first unread message

Meszlényi Farkas

unread,
Mar 16, 2022, 7:34:51 AM3/16/22
to devizahitel
Történelmi pillanat. 4 évente 5 perc valóság a köztévében!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2336417933165772&id=100044294431020
Sziasztok:
Saci

A Huawei mobilomról küldve

Hitelesmozgalom

unread,
Mar 16, 2022, 8:40:10 AM3/16/22
to devizahitel
valóban Saci,

megígérte a független bíróságot, hogy devizahitelesek is nyerhessenek pereket

https://www.youtube.com/watch?v=n5QaC30V6XI


"A végén felsorolta az ellenzék fő programpontjait:

 • Eltörölnék a kötelező koronavírus-oltást
 • európai számításhoz igazítanák és adómentéssé tennék a minimálbért
 • négy év alatt, a” mostani bruttó fizetésük lesz a nettójuk”
 • svájci indexálással biztosítanák nyugdíjak értékállóságát, megtartanák a 13. havi nyugdíjat is
 • független bíróságok, amivel a devizahitelesek is nyerhetnek
 • elszámoltatás
 • a kórházi várólisták csökkentése
 • megfizetnék a rendőröket, a tanárokat és az egészségügyi szakdolgozókat
 • euró bevezetésével és a felesleges kiadások csökkentésével megfékezik az inflációt
 • valódi, fenntartható rezsicsökkentés
 • lakhatási támogatás a fiataloknak, hogy itt élhessenek, ne vándoroljanak ki":) jozef


----------------------------------------------------------
Szabó József
Arany Liliom Alapítvány kuratóriumi tag
Hiteles Mozgalom munkaszervezet ügyvezető

MagNet Bank
Arany Liliom Alapítvány:
HU8416200216-00245469-00000000
BIC(SWIFT)kód:HBWEHUHB

ADÓ SZÁM 18144741-1-42

--
Fórum: http://www.devizahitelmegoldas.com/index.php/forum/listcat

A csoportnak küldött üzeneteket a csoport moderátorai előzetesen engedélyezik.
---
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok szolgáltatásbeli devizahitel csoportra.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) devizahitel...@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/-fnbwzq-uvc5ty-8v888v-hop14tquy35u-c4r80-d1vd3j40254t-iugmsxtnbteq-msfw1cy9t92b-iwllgh-ggq1q7ier5ie-wwo2mg3sugt7-awex2tfl7ojx7rq5v8wellvf-lxt03d1r9m9z-z9ktnt.1647430599990%40email.android.com.

József Ózdi

unread,
Mar 16, 2022, 8:56:26 AM3/16/22
to devizahitel
https://www.youtube.com/watch?v=iZErg1DfNTY.       58 perc 40 másodperctől érdekes 

Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „devizahitel” csoportjára.

Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) devizahitel...@googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CA%2B7YES4mTXzNPMxwDzDRR1gkiJx6abs-%3DLBaHjJC2o4xLZNdrA%40mail.gmail.com.

Meszlényi Farkas

unread,
Mar 18, 2022, 7:31:30 AM3/18/22
to József Ózdi, devizahitel

https://m.youtube.com/watch?v=z6ZlFDiGdrM

Péter Szabó Unios irányelv szerinti elszámolás a költség és kamatmentes elszámolás. Az elsétálás nem a banki követelés alapján, hanem az uniós elszámolás után jöhet be. Pl ha valaki felvett 10 milliót, de eddig csak 5 milliót fizetett vissza és nincs már miből visszafizetni a következő 5 milliót, akkor neki jól jöhet. Önmagában nem megoldás, de a tiszta jogi helyzet és az uniós irányelvek figyelembe vételével lehetnek akiknek jól jön."(Járvás Éva)

Sziasztok:
Saci

A Huawei mobilomról küldve


-------- Eredeti üzenet --------
Tárgy: Re: Devizahitel - Az ellenzéki program részeként említi MZP a "sevizát".....
Feladó: József Ózdi
Címzett: devizahitel
Másolatot kap:


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAMf52fPnbQxk3cCpPToZ%3DE_ZJ2ZKXrZ684zHaw8GQTPDLgZzZw%40mail.gmail.com.

Eva Varadi

unread,
Mar 18, 2022, 11:24:56 AM3/18/22
to devizahitel

Tiszai Timea

unread,
Mar 19, 2022, 12:48:53 PM3/19/22
to devizahitel
40-edik oldal végrehajtók és devizások
64-edik oldal a pénzügyi szektor


Hajrá devizások !!!
Én a Mi Hazánkra szavazok ! Üdv TTimi

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CADOQwu08zvhFrSX-y-CDireRmXzg1P09BZ-bM1EaF%3DKOTG9AQA%40mail.gmail.com.


--
boldog csirkék élve vagy halva (6 hetes, egészben/feldarabolva) májusra rendelhető
libák Márton napra (egészben/feldarabolva) rendelhető.
Boldog marhából készült füstölt kolbász, házi hamburger pogácsa fagyasztva őstermelőtől rendelhető.
Bordány, Bordánydűlő 1/B. tel: 62288050

Ha lelked és szíved valaki megtalálja,
Ő lehet a világ legboldogabb barátja.
Lám Én kerestem és tán rátaláltam,
Lehet megleltem a csodát a világban.
Rád leltem e rohanó világban.
Mert Te jó vagy, a legjobbak között,
Ki mást mond, ahhoz ne legyen közöd!'
Legyen nagyon szép napod!!
Virradat_Program2022.pdf

Meszlényi Farkas

unread,
Mar 19, 2022, 1:22:39 PM3/19/22
to Tiszai Timea, devizahitel
Nem mindenben értek egyet Járvás Évával, de itt a face csopijában ezt most igen jól összeszedte:

"A csoport továbbra sem politizál. Mindig amellett álltam ki, hogy a devizás ügy bűnügy és minden kormány mellett fel kell tárni és érvényt kell szerezni a jogainknak. Bebizonyosodott, hogy a kormány és a bűnözés soha nem látott méretekben fonódott össze. A gátlástalanság minden elképzelhető szintet meghaladt már. Ha ez így marad, akkor mindenki mondjon le minden jogáról, emberi tartásáról, menjen el besúgónak egy fideszérdekelet munkáltatóhoz és taposson a tőle gyengébbek hátán, mert csak így fog valahogy életben maradni. Nekem azért más az elképzelésem az életről.
.
Nem ideológiai meggyőződésből támogatom a kormányváltást, hanem azért, mert nem szeretném, ha a fidesz által kiépített korrupt bíróságok folytathatnák a kirablóink támogatását és a jogos érdekeink sárba tiprását, azért, hogy az ingatlanjainkat magukénak harácsolják.
.
Nem érdekel, hogy melyik erő képes arra, hogy az orbáni maffiát kibillentse a helyéről, de tény az, hogy a kispártok erre képtelenek. Köztük szétaprózni a szavazatokat azt jelenti, hogy minden marad úgy ahogy van. A kispártokra szavazók maguk akadályozzák meg azt, hogy szétessen az orbáni maffia. Ha orbán marad, az nem az orbánra szavazók miatt lesz, hanem azok miatt, akik elkótyavetyélték a szavazatukat a nullára és nem erősítették az egyetlen kormányváltó az erőt. Most csak az igen vagy nem a tét.
.
Ha a kispártok ténylegesen akarnák az orbáni maffia megdöntését, akkor most az lenne a leghazafiasabb cselekedetük, ha visszalépnének a választásoktól. De hát ők is megélhetési politikusok, és ott akarnak nyüszögni a parlamentben és a nagy semmittevésükért, mert arra semmi esélyük nem lesz, hogy bármit érdemben befolyásoljanak, felvehetik 4 éven át a képviselői fizetésüket.
.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy orbán csak 1 igazi ellenfelet lát, mint az, hogy egyedül ez ellen folytat kampányt. A többit le se tojja. Miért tenné, hiszen az ellenzék szalámizásával neki kedveznek.
.
Szóval ennek a választásnak most nem az az igazi tétje, hogy ki kerüljön hatalomra, hanem az, hogy ki ne kerüljön hatalomra. Ennek eldöntésére reálisan, ideológiamentesen csak 1 esély van. Ha ezt a devizások nem fogják fel és megint ezer felé szaladnak, csak mert ők majd nagyon okosok lesznek mind egyenként, akkor megírják a saját temetésük történetét.
.
Most van egy esély. Összeállt egy erő, ami a diktatúrát meg tudná dönteni. Csak 1 ilyen erő van. Lehet ezzel a lehetőséggel élni, és lehet ellene tenni. Szomorúan látom, hogy sokan inkább ellene tesznek, mert a kínálkozó lehetőséget támadják. Nem lesz több ilyen esély. Nem lesz még 4 év.. Ha ezt most elmulasztjuk, akkor 4 év múlva mi már sehol sem leszünk és senkit nem fog érdekelni, hogy milyen pártok élnek jól ez alatt a 4 év alatt. Mi devizások még 4 évet nem tudunk kihúzni, ha maradnak a mai körülmények.
.
Nem érdekel, hogy kivel szimpatizálsz. Az érdekel, hogy képes vagy-e a szimpátiád ellenére felfogni, hogy nincs több esélyed! félre kell tenni későbbre az alternatívákat. Vagy megadod az esélyt magadnak - nem a pártoknak -, vagy végleg lemondasz magadról és a jogaidról. Most nincsenek alternatívák. A szalámizás csak látszat alternatíva, nem valós.
.
Ez a szavazás most nem a pártokról szól, hanem arról, hogy kicsavarjuk-e a hatalmat a bűnözők kezéből, vagy nem. Ennyi a tét. Szerintem nem kicsi. Ha fanyalgások és idétlen vihogások helyett reálisan gondolkodnátok, akkor lehet hogy még sikerülne is.
.
Ha nem fog sikerülni, akkor senki mást nem hibáztathatunk. Se Orbánt, se Gyurcsányt, se mást, csak magunkat, és akkor el kell fogadni, hogy a mi társadalmunk ilyen. Ebben kell élnünk Balfék rabszolgáknak születtünk, akik nem képesek felelős döntésre, mert a kivagyiság, a a virtuskodás és az oktalan fikázás elveszi a józan ítélőképességünket. A megosztottság pedig az orbáni maffiának lépes méz. Ha ez így van, akkor bele kell törődni a sorsunkba, mert ha nem tudunk egy irányba nézni és a változtatás lehetőségével élni, akkor megérdemeljük, hogy a hátunkból nadrágszíjat csináljanak. És orbánék meg is fogják tenni.
.
Én az összefogásra fogok szavazni. Nem azért, mert szeretem, vagy nem szeretem, hanem azért mert nincs más esélyem a jogaim érvényesítésére. Lehet, hogy velük sem lesz könnyű, de nélkülük lehetetlen. Nem ideológiai kérdésekről szavazok, hanem az orbáni maffia megdöntéséről, mert én nem szeretném, ha szíjat hasítanának a hátamból."


Sziasztok:
Saci
A Huawei mobilomról küldve


-------- Eredeti üzenet --------
Tárgy: Re: Devizahitel - Az ellenzéki program részeként említi MZP a "sevizát".....
Feladó: Tiszai Timea
Címzett: devizahitel
Másolatot kap:


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeucpAi2uv-7yFKtm%2Bd%2Bqgk0-8oBZbbhtskgHN8B%2BQZbxhg%40mail.gmail.com.

Fehér Nándor

unread,
Mar 20, 2022, 6:15:47 PM3/20/22
to deviz...@googlegroups.com

Timi!

Azért az eléggé ijesztő, hogy ha véletlenül nem jön össze a Mi Hazánknak az 5%-os parlamenti küszöb, akkor a Te szavazatod is egyenesen menni fog a WC-be, lefelé.
A legfrissebb közvélemény kutatási adatok alapján elég sanszos, hogy Orbán megint 50%-ot szerez, amivel 2/3-os parlamenti többséggel kormányozhat.

https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zv%C3%A9lem%C3%A9ny-kutat%C3%A1sok_a_2022-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sra

Üdv: Nándi

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeucpAi2uv-7yFKtm%2Bd%2Bqgk0-8oBZbbhtskgHN8B%2BQZbxhg%40mail.gmail.com.

Nora

unread,
Mar 21, 2022, 1:52:56 AM3/21/22
to deviz...@googlegroups.com
Ez így igaz, és sajnos sokan ezt nem értik. Most nem az a lényeg, hogy MZP tetszik vagy sem, hanem hogy Orbánt le akarjuk váltani vagy sem. Nincsenek alternatívák, nem érzelmi alapon kellene dönteni. 

Nóra

2022. márc. 20. dátummal, 23:15 időpontban Fehér Nándor <feher....@freemail.hu> írta:


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/a30127c7-c6b1-110e-68c8-02b19e6b23da%40freemail.hu.

Irén Koczkáné Deme

unread,
Mar 21, 2022, 1:53:07 AM3/21/22
to deviz...@googlegroups.com
Aki az MHM-ra szavaz, az elveszett és így valóban az a fityeszre szavaz. 

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/a30127c7-c6b1-110e-68c8-02b19e6b23da%40freemail.hu.

Tiszai Timea

unread,
Mar 21, 2022, 7:36:59 AM3/21/22
to devizahitel
na oké, mert rengeteget köszönhetek a csoportnak, hiszen még bent lakom a házamban. A csoport és a küzdők nélkül nem tudtam volna talpon maradni 12 év alatt. Ezért megosztom veletek is, amit megint csak elhallgatnak előlünk. És ami még mindig kétségessé teszi az összefogásra való szavazást.


Hallgasd/hallgassátok meg ezt a 44 percet.
Ha beoltott vagy, akkor azért, ha oltatlan vagy, akkor azért.

Figyeljetek nagyon. Mi a céljuk? a népesség csökkentése. Vagy az oltásba pusztulunk el, vagy a kovidban. És a megoldás egy magyar kutatóé, aki a kovid tanács tagja. Ja mert olyan is van,de erről sem tudunk :) Szurkolok, hogy felismerd/felismérjétek, hogy erről tudnod kell. HOgy cselekednünk kell.

És a riport 36-odik percénél a professzor olyat mond, amitől elállt a lélegzetem és sajnos, mert a deviza hitelre koncentrálok már lassan 12 éves, így bizony ez elkerülte eddig a látókörömet, az érdeklődésemet.

Akár az egyik , akár a másik lesz hatalmon, és a MHM nem jutna be, akkor köszöntek. Nemcsak nekünk, de az egész nemzetnek. És akkor tök mind1, hogy viszik a házamat, vagy sem. HOgy ki lesz hatalmon. Mert  ha kinyírnak minket, gyerekeinket, unokáinkat, pusztán azzal, hogy olyan infókat hallgatnak el előlünk, melyeknek a birtokában túl lehet élni azt a kovid őrületet, ha nem rendelkezünk az egészségünk megóvása érdekében olyan érdekképviselettel, akik a nemzetért vannak, akkor szívás.

Így mindannyiótoknak nagy nagy köszönet az eddigi működésetekért, hozzászólásotokért, tanításaitokért, de nekem az egészségem fontosabb, mint a házam, vagy életem munkája. Egészséget nem tudok venni. Házat igen. Így megint marad a nekem a Mi Hazánk. És nagyon szurkolok, hogy mindenkinek fontosabb legyen az egészsége, mint a háza.

Üdv TTimi

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAES2XHKuw1rqqqKT1Cia8n7DPtjZUF-SdR6OabVTi8-ppbp5vA%40mail.gmail.com.

László Kovács

unread,
Mar 21, 2022, 10:02:05 AM3/21/22
to deviz...@googlegroups.com
Timea.
Szerinted, ha az MHM bejut az 1-2 képviselőjével mit tud csinálni???? 
Gondolkodni kellene, nem mindenféle összeesküvéselméletes hülyeséget elhinni.....
Az MHM egy ingyenélő populista brigád. 
Felelősségvállalás nélkül igérgethet mindenféle hülyeséget, hiszen ők is tudják, hogy soha nem lesznek döntési helyzetben.

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeueTvWjb7%2B_SikkWOO0wrj9yKEJ1u2iyf93zDGBydjndrA%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 21, 2022, 2:34:25 PM3/21/22
to devizahitel
Kedves László ! A fidesz első kormányánál ott voltam Szegeden. Az uram volt a fidesz frakció vezetője. 19 szegedi fidesz párt tag volt. Annyira meglepődtek a győzelemtől, hogy lasszóval kellett behívni az embereket, barátokat, ismerősöket, hogy a poziciókat fel tudják tölteni. Majd amikor kibújt a szög a zsákból, hogy csak a maguk és a saját családjuk előrébb van, mint a város, mint a nemzet érdeke, akkor kiléptünk a fideszből. És Szegeden azóta sincs fidesz vezetés. (Szívunk is miatta eleget. ) A lényeg, hogy jókor, jó helyen, jót kell csinálni, jó embereknek. És a Mi Hazánk most jókor van, jó helyen, és jó emberekkel van tele. Én csak a szegedieket ismerem, meg a megyeieket, de bizton mondhatom, hogy Lékó Júlianna - Lékó Péter nemzetközi sakknagymester édesanyja, vagy Toroczkay László tősgyökeres szegediként, és a többiek is, megbízható, sokan eddig politika mentes, tiszta és bizonyítottan tisztességes emberek. 

És mert ez a csoport a deviza hitelről szól, így befejezem ,  a politikai csevegést. Ezen a listán. És a covid diktatúra témáját is. Kívánom a legjobbakat mindannyiunknak. Egészség legyen, a többit majd megvesszük. Üdv TTimiHa szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CALkfdyzxRWbBbuWesrg-OecDpVkTdPynAzJvK%2B%2BSooKitjLfRw%40mail.gmail.com.

József Ózdi

unread,
Mar 21, 2022, 5:16:42 PM3/21/22
to devizahitel
Timi veled vagyok ! 

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeucr-omjiV8cENZQ_R6nmrOECRxD_KxE6KEzNkTYb5X8UQ%40mail.gmail.com.

Meszlényi Farkas

unread,
Mar 24, 2022, 10:56:56 AM3/24/22
to devizahitel
Ez is egy érvelés, és gondolkodni MÉG szabad!!!!

"Járvás Éva
Adminisztrátor
 tm7gS oifóulrá10ocj017hau6d 
Mielőtt ezt az írást elolvassa valaki, előtte csináljon már egy IQ tesztet mert ez most kizárólag az IQ 60 alattiakhoz szól. Aki meghaladja ezt az értéket, annak nem kell az itt leírtakat elmagyarázni, aki meg ez alatt van, nem bántjuk, nem tehet róla, segíteni szeretnék neki a megértésben. Ő is értékes embere a társadalomnak, mert nem csak értelmi képességekkel lehet valaki értékes ember, Számtalan más érték is van.
.
Nagyon sok, túl sok hozzászólásból - amiket ha látom törlöm, hogy az illető ne szégyenkezzen a jövőben miatta - látom, hogy a Mi Hazánk Mozgalom beetette őket az ostoba, minden racionális alapot nélkülöző és soviniszta, kizárólag a kampányra összehordott, 1 mondatos ígéreteivel.
.
Mondom, hogy az IQ 60 alattiakra utaznak. Ezek éppen elegen vannak ahhoz, hogy ha nem értik meg, hogy felhasználják őket, akkor segítik az orbáni rendszert a fennmaradásban azzal, hogy szalámizzák a szavazatokat. Ők azok akiket 2 kg krumplival meg lehetett venni.
.
Ami engem illet elsősorban, az az, hogy a Devizás ügyet hogyan kívánja megoldani, ezért először ezt vizsgáltam. Sehogyan. A programjában meg sem említi. Csak miután több helyen felmerült a kérdés, és látta, hogy ez egy hívószó, azután gyártottak egy ostoba videót, amiben dobálóznak nagy szavakkal, ami csak arra bizonyíték, hogy halvány lila gőzük nincs arról, hogy miről beszélnek. Szóval aki a devizahitel megoldása miatt csapódott hozzájuk, szólok nekik, hogy az MHM-nek semmi ismerete nincs erről a témáról, és a megoldásról sem. Hála az Istennek az IQ 60 alattik oly kevesen vannak, hogy még 1 mandátumot sem fognak összeszedni, nemhogy bármilyen ráhatásuk legyen a megoldásra, vagy bármire amiket osszekatyvaszoltak. Arra viszont számítanak, hogy az orbánt megbuktató Együtt Magyarországért összefogástól elszipkáznak annyi szavazatot, hogy orbán hatalomba maradhasson. Ez az ő jelenlegi feladatuk. Szalámizópárt, .
.
Az üres lufi értékű 1 órás Torockai szózatból (fizikai fájdalom volt végighallgatni) ismételgetve böfögte ki az összefogásra a balliberális jelzőt. Ez is az IQ 60 alattiak hívószava, amit orbánék találtak ki, ugyanis a világpolitika ezt a jelzőt nem ismeri, ilyen nincs. Van bal oldal és van jobb oldal illetve a függetlenek. Mind a két oldalon vannak liberálisok és konzervatívak. Gyakran alakul úgy, hogy a bal oldaliak szemben állnak a liberálisokkal. A konzervatív és a liberális között széles a skála és mind a jobb, mind a bal, de még a független is valahol ott van rajta.
.
Bal oldal általánossága: Nagy hangsúlyt fektet a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására és az általános (szociális) jogokra, szemben a társadalmi hierarchiával, illetve egyenlőtlenséggel. Támogatja a kisebbségek és a hátrányosabb helyzetű csoportok jogait, illetve e jogok érvényre juttatását, támogatja a szabadságjogokat, és általában támogatja a kulturális sokszínűséget, gazdaságilag pedig a nagyobb állami szerepvállalást. (Wikipédia)
.
Kinek fáj ez a gondolkodás?
.
Azért is kilóg Orbán lólába Toroczkai cipőjéből, mert az még az IQ 60 IQ alattiaknak is egyértelmű, hogy a Jobbikot sok mindennel lehet vádolni, de azzal, hogy baloldali vagy hogy liberális lenne, hát még a legtájékozatlanabbak körében sem merül fel. Szóval az Együtt Magyarországért összefogásra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy ballibnerális azt nem. Ez tényleg az orbáni IQ 60-as alattiak hívó szava. Azért is a legnagyobb ostobaságról vall, mert a bal oldalt általánosságban az egész világban a szociális érzékenysége és társadalmi elfogadás jellemzi. Na most az IQ60 alattiak éppen az elfogadást és a szociális érzékenységet utasítják el, ha ráharapnak a beetetésre, azaz önmaguk ellen is szavaznak.
.
Gazdasági ostobasága Toroczkainak az, hogy gazdaságilag és minden tekintetben szigetelődjünk el. Szakadjunk el a világgazdaságától, a pénzhatalomtól. Jogtiprással államilag avatkozzunk bele mindenbe szakmaiságot nélkülözve politikai alapon, a toroczkai elvek mentén. A faji megkülönböztetés irányelv legyen. Nos és még sorolhatnám a borzalmakat amik hála a jó istennek nagyon kevés embert szólít meg, így nincs veszélye annak, hogy Toroczkai beleszólhat az életünkben, de most mégis van, mert akár 1 %-kal is megakadályozhatja orbán bukását.
.
Ti akik nem vagytok képesek megérteni az MHM programját és felültök a 3 tagból álló megélhetési politikusok orbánbérenc pártjának, van még időtök gondolkodni ezen. Ha az MHM-re szavaztok, akkor magatokat ássátok el örökre. Utána már senki nem tud rajtatok segíteni."

ÉS NE FELEJTSÜK,  jogállam nélkül semmi sincs, európai ügyészség nélkül semmi sincs, orbán kormánnyal sincs számunkra már semmi esély, toroczkai igérgetései is üres frázisok, ha marad orbán, s ezt ő jól tudja, ezért kampányol mellette, vele, érte.....
Az eus ítéleteket MOST hazánkban semmibe veszik, mert nincs jogállam, lehet támogatni toroczkait csak akkor így marad minden....

Sziasztok:
SaciHa szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAMf52fM8%3DSDZ7tGCF4G2b8S-LWFM4R3e0UZ79oRZ7%3Dd_o8dBMg%40mail.gmail.com.


--
www.farkasgyula.hu Alkotóház-Műterem Galéria

                  

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 3:48:29 AM3/25/22
to devizahitel
Majd az idő eldönti, hogy kinek van igaza. Az iq-mról papírom van :) Hogy nem 60 alatti :) És akkor is a Mi Hazánkra szavazok, habár járvás Éva harcát nagyon tisztelem és értem is, és a számviteli törvényt én is ismerem :) Igazat adok neki ebben.

És hogy miért szavazok a Mi Hazánkra, már ezerszer elmondtam és nem fogom , itt, e levelező listán elmondani, még1szer :)  A hat párt semmivel nem hitelesebb nekem, mint Toroczkay. 

Sok sikert és jó egészséget mindenkinek. Ne feledjétek, ma van hátralévő életetek első napja :) Megírom a levelem a 4millás illeték részletfizetésére a NAV felé és megyek ki a kertbe :) és hajrá Mi Hazánk !

Szevasztok  TTimi


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAN5aPCnCqJ8MaWpsCukcdyGuTpqqgiohMNPz0C6Y%3DQTQr-ixtw%40mail.gmail.com.

József Ózdi

unread,
Mar 25, 2022, 4:22:14 AM3/25/22
to devizahitel
Timi ! 

Ez az illeték dolog hogy bonyolódik . Én is vesztettem egy pert kb 4-5 éve és akkor köteleztek több mint 400 eFt megfizetésére. 
Még nem fizettem be. Mire számíthatok. Értesítés csak, vagy jön majd felszólítás ?  

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeudLuUEXvafr3h7PB4OGYnrJvp7-bD3dO%3Db%2BwVO3h0i%2BqQ%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 6:05:05 AM3/25/22
to devizahitel
A bírósági végzést a NAV folyószámládon - jogerőre emelkedés után - előírják. Ha 30 napon belül nem fizeted meg, akkor végrehajtást indít ellened a NAV. Ez tuti 5eFt pluszt jelent, mint végrehajtási költségátalány.
Külön felszólítást nem kötelező nekik küldeni, hiszen a végzésben ott van, hogy fizess.

Részletfizetést ÁNYK FAM01-es nyomtatvány kitöltésével kezdeményezhetsz, mint magánszemély. Ügyfélkapu kell hozzá.
Vagy automatikus részletfizetést lehet kérni 1milla alatti tartozásnál. Ez egyszerűbb, de max egy évre kérhető.

A másik, a FAM01-es max 24 hónapra kérhető, de ott még a bugyid színét is megkérdezik. Én 23 mellékletet csatoltam :) és egy melléklet pl a mobil telóm egy évi számlája vagy a villanyszámlám egy éves összes számlája egy másik melléklet. :) :)

Már profi vagyok a kérelem kitöltésében. Ez a harmadik kérelmem kitöltése rövid időn belül. :) És eddig megkaptam :) Érik még örömök az embert 60-anon túl is :)

Üdv TTimi

.

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAMf52fP_-sTZUGhfLu5hoQ%2BLeTxxz6Pz5QoiGdEYfOmYAjXJmg%40mail.gmail.com.
Fizetési kedvezmények magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak 20220120.pdf
részletfizetesi_kerelem_20211007.pdf

Hitelesmozgalom

unread,
Mar 25, 2022, 6:50:28 AM3/25/22
to devizahitel

Era, ez akkor hamarosan elévül :)
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAMf52fP_-sTZUGhfLu5hoQ%2BLeTxxz6Pz5QoiGdEYfOmYAjXJmg%40mail.gmail.com.

Hitelesmozgalom

unread,
Mar 25, 2022, 6:53:13 AM3/25/22
to devizahitel
a fene az ilyen "örömökbe"
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeue6C9gfFbVrHR9j7o1tRZwh74UazdW3x0BFSNFp6ajc4A%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 7:26:28 AM3/25/22
to devizahitel
tényleg. A folyószámlát kell megnézni, hogy mikor írták elő. Onnan indul az elévülés. :) 

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CA%2B7YES57%3D_pdWs2w_b3M%2B8da5jginodx7QLROZ%3DUOZpghzjEeg%40mail.gmail.com.

József Ózdi

unread,
Mar 25, 2022, 8:19:09 AM3/25/22
to devizahitel
Bírói végzés vagy ítélet írta elő és küldte meg a NAV-nak. Elő kell vennem a papírokat az időpontok miatt. 
Amennyire emlékszem, évente küld a NAV egy "tájékoztatót" (ezt is meg kell néznem) hogy mennyivel tartozom. 
Hivatkozhatnak arra, hogy bíróságtól kell kérnem az elévülését, vagy a NAV-tól (?) és mikortól évül el ? 4 vagy 
5 év ? az első értesítés kiküldéstéől számítva.

Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeucH04QY2o8M6_yOaSCOgGPBv%3DkX_XRc41MsArmLkuDb_A%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 8:41:34 AM3/25/22
to devizahitel
A NAV-os elévülés automatikus.  Nem kell kérni.

De még nem láttam ilyen elévülést a NAV-nál :) A gondolatnak teremtő ereje van :) Majd e beszélgetés miatt vesznek elő :)


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAMf52fPKcPigWEBLATk%2BMz0gFxxMBTPLTq%2BbUF5sJ3q3OB4Eww%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 8:42:42 AM3/25/22
to devizahitel
van ügyfélkapud?

József Ózdi

unread,
Mar 25, 2022, 10:57:23 AM3/25/22
to devizahitel
NINCS ügyfélkapum. Amennyiben automatikus az elévülés erről is értesít ? 


Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/devizahitel/CAFCFeuds9zF7TTsZGenQo2hsJwZF%3DKq0agOPLUZWvUnC0eLbGQ%40mail.gmail.com.

Tiszai Timea

unread,
Mar 25, 2022, 12:02:50 PM3/25/22