Ang.: Jobopslag: Analyseansvarlig til projekt om fleksibelt el-forbrug hos antropologerne.com

0 views
Skip to first unread message

Katja Oeder Schlesinger

unread,
Jun 17, 2011, 2:03:30 AM6/17/11
to designan...@googlegroups.com, r...@antropologerne.com
Jeg vil tilføje, at der ikke er tale om en seniorstilling og at arbejdet med research og analyse sker i tæt samarbejde med undertegnede, som er projektleder, og Rikke Ulk, som er kundeansvarlig på projektet.

Mvh Katja.

Den 16. jun. 2011 22.16 skrev Katja Oeder Schlesinger <fruo...@gmail.com>:
Kære alle.

Hos antropologern.com søger vi en analyseansvarlig til et større projekt for DONG Energy, der handler om danskernes villighed til og motivation for at forbruge el mere fleksibelt i fremtiden. Dette undersøges via opsætning af intelligent home automation udstyr i deltagerne hjem. Undersøgelsen har kørt siden december 2010 og foregår i tre loops. Loop 1 er netop overstået og loop 2 starter i august og loop 3 til efteråret. Hele projektet afleveres i december 2011 - men bliver meget sandsynligt forlænget i 2012. Stillingen er med tiltrædelse fra 1. august. Der er umiddelbart tale om en projektansættelse, som løber året ud, men som sandsynligvis forlænges. Vi leder altså efter en antropolog, der har lyst til at blive en del af antropologerne.com - et firma under udvikling. 

Vi søger en antropolog (eller lignende) som er analytisk skarp, stærkt selvstændig, og som (optimalt) har 3 + års erfaring fra konsulentbranchen eller lignende erfaring med at tænke resultat- og kundeorienteret. Kan du lide at have mange bolde i luften, holder du af involverende analyseprocesser med projektets forskellige samarbejdspartnere og er du dygtig til formidling (skriftlig og visuel), passer du rigtig godt til stillingen. Har du endvidere erfaring med temaerne menneske-teknologi, energiforbrug, motivation og adfærdsændring, kan det ikke blive bedre.

Vi afholder samtaler allerede i næste uge, så tøv ikke med at sende dit cv og nogle linier om dig selv. Skriv til undertegnede på k...@antropologerne.com (cc til r...@antropologerne.com og m...@antropologerne.com).

De bedste hilsner,

Katja Øder Schlesinger, seniorantropolog/projektleder

--
Katja Øder Schlesinger

Højmosevej 29
2400 København NV
Tel. +4528711302

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages