Google Groups no longer supports new Usenet posts or subscriptions. Historical content remains viewable.
Dismiss

McAfee Plugin Stalls

57 views
Skip to first unread message

Brooke W. Bertling

unread,
Oct 2, 2001, 1:47:44 PM10/2/01
to
Ok, I'm using the latest version of the McAfee plug in, beta engine as well
as the latest definitions and it is still going into a defunct state. I've
got it set up to page my phone when it does this, but it's still a pain. I
have to disable the external helper, manually shut down the server and kill
the processes and then restart it. Once it's back up I can turn the filter
back on. Simply restarting the server from command line and leaving the
filter on does not fix it. Please help figure this one out, it's getting to
be a pain at 3:00 in the morning when it decides to stop working.
Thanks
Brooke

CGPro 3.4.6 on redhat 6.2

Brooke W. Bertling
Network Support Engineer
ClearBand, LLC
475 N. Martingale Road, Suite 100
Schaumburg, IL 60173
phone (847) 969-4161
fax (847) 605-8625
brooke....@clearband.com


-----Original Message-----
From: CommuniGate Pro Discussions [mailto:CGat...@mail.stalker.com]On
Behalf Of Technical Support, Stalker Labs
Sent: Wednesday, September 19, 2001 5:57 AM
To: CommuniGate Pro Discussions
Subject: Re: McAfee Plugin Stalls

On Wed, Sep 19, 2001, 4:22:25 AM GMT Jeppie Sumpter <Jeppie....@wku.edu>
wrote:


>Found my note, It was an error code 8. I have no idea why I was
>thinking 7 or 9. I am running this on RH7.1. Also my problem appears to
>be a bit different from everyone else's(possibly). A simple restarting
>CGPro does not fix the problem. I have to "reinstall" the Mcafee files
>to get it to run. I believe if I just replaced the definition files it
>would work fine, but to get things done quickly I have just been
>overwriting all the files that come in the tar file. Maybe some sort of
>corruption to the def file or something?

I beleive there was some of the .dat files missing, or they were from
different versions.

>--
>Jeppie Sumpter MCSE, MCNE
>Network Specialist CCNA, CCSE
>Western Kentucky University SCSA, RHCE
>
>
>"Technical Support, Stalker Labs" wrote:
>>
>> On Fri, Sep 14, 2001, 5:50:55 PM GMT Jeppie Sumpter
<Jeppie....@wku.edu>
>wrote:
>>
>> >Off the top of my head I believe it was something along the line of
>> >"Initialization failed error 7" or "Initialization failed error 9".
>> >Something along those lines. I know I'm being about as descriptive as
>> >the error message itself... I'll make sure and get the exact error
>> >messages next time if I can't find the paper from this time.
>>
>> Here is the list of the engine exit codes:
>> -----
>> #define AVE_SUCCESS 0 /* Success */
>> #define AVE_CRITICALERROR 1 /* Terminate immediately */
>> #define AVE_UNSUPPORTEDCALL 2 /* This platform does not support this
>function */
>> #define AVE_BADPARAMETER 3 /* Parameter passed invalid. */
>> #define AVE_OUTOFMEMORY 4 /* An allocation operation failed. */
>> #define AVE_INVALIDSCANOBJECT 5 /* Request made to scan an object that
did
>not exist etc. */
>> #define AVE_READERROR 6 /* Read error on boot/partition/file
scan. *
>/
>> #define AVE_LOADFAILURE 7 /* Support DLL load failed. e.g.
RWABS32.DLL
>missing. */
>> #define AVE_DRIVERFAILURE 8 /* Virus Driver failed. e.g. FIND.DRV
>missing. */
>> #define AVE_USERTERMINATED 9 /* User quit program (in response to
>AVM_QUERYTERMINATE usually) */
>> #define AVE_MISMATCHEDDRIVERS 10/* Guess? */
>> #define AVE_CORRUPTEDFILE 11 /* A corrupted archive file error. */
>> -----


Sincerely,
Roman


#############################################################
This message is sent to you because you are subscribed to
the mailing list <CGat...@mail.stalker.com>.
To unsubscribe, E-mail to: <CGateP...@mail.stalker.com>
To switch to the DIGEST mode, E-mail to <CGatePr...@mail.stalker.com>
To switch to the INDEX mode, E-mail to <CGatePr...@mail.stalker.com>
Send administrative queries to <CGatePro...@mail.stalker.com>


#############################################################
This message is sent to you because you are subscribed to
the mailing list <CGat...@mail.stalker.com>.
To unsubscribe, E-mail to: <CGateP...@mail.stalker.com>
To switch to the DIGEST mode, E-mail to <CGatePr...@mail.stalker.com>
To switch to the INDEX mode, E-mail to <CGatePr...@mail.stalker.com>
Send administrative queries to <CGatePro...@mail.stalker.com>

Brooke W. Bertling

unread,
Oct 2, 2001, 1:53:02 PM10/2/01
to

Brooke W. Bertling

unread,
Oct 5, 2001, 12:11:35 PM10/5/01
to
We are still having problems with the beta mcafee engine and the latest
definitions. It does it locking up thing every 2 or 3 days. I've set up a
script to page my cell phone when it does it, but it's still a major pain. I
have to go to
general--helpers and turn off the mcafee engine
then I have to manually restart the CGPro process. Once that is up I can
restart the helper and all is good for another 2 or 3 days. Any word on when
this will be fixed? if it's a Mcafee problem or a CGPro problem?
0 new messages