Data is there, but it isn't appearing in dataverse page

10 views
Skip to first unread message

Alexandre Abreu

unread,
May 29, 2020, 8:16:41 AM5/29/20
to Dataverse Users Community
Hi guys,

I deployed Dataverse using docker containers.
I noticed that when I use docker-compose up -d and the dataverse-container is rebuilt, the datasets and files previously uploaded to my dataverse aren't appearing in dataverse page, however, when I look in account information to se "my data", all datasets and files are there... After open each one, they appear again in dataverse page...

How can I solve this issue ?

Thanks in advance!
Alexandre.

Philip Durbin

unread,
May 29, 2020, 11:08:58 AM5/29/20
to dataverse...@googlegroups.com
We've been talking about this in IRC but we're really not sure what's going on. None of us in there use dataverse-docker (which I assume you're using).

The dataverse page results are powered by Solr so it sounds like they aren't being indexed. But then you're saying that they appear after simply viewing them, which is odd. Indexing usually only happens when something changes, when some sort of "write" is made.

We also talked about how Solr is probably in a different container but that shouldn't matter.

If you are using dataverse-docker, I would suggest opening an issue at https://github.com/IQSS/dataverse-docker/issues

I hope this helps,

Phil

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-commu...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/dataverse-community/d9406ce6-f920-4b93-996a-661b6737798a%40googlegroups.com.


--
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages