OAI Harvester Records Error on ListRecords

53 views
Skip to first unread message

Sherry Lake

unread,
Feb 2, 2017, 3:18:12 PM2/2/17
to Dataverse Users Community




I think I have set up a Harvester Server correctly (on 4.5.1 server):





Can others get to my server? I'm not convinced since OAI "ListRecords" command doesn't seem to work.



These three commands work:




But this one give me the message: No matches for the query

or this one

Is there a problem?

Thanks
--
Sherry Lake (Libra Data)

Sherry Lake | Scholarly Repository Librarian | University of Virginia Library | shL...@virginia.edu | 434.924.6730 | @shLakeUVA | Alderman Library, 160 N. McCormick Road, Charlottesville, VA 22903 | Alderman 563 | LinkedIn Profile | “Keeper of the Dataverse" 

EndFragment

Philip Durbin

unread,
Feb 2, 2017, 3:30:19 PM2/2/17
to dataverse...@googlegroups.com
I'm able to harvest "UVA-Libra-Data" to my laptop running 4.6(ish) just fine. 9 datasets. Here's a screenshot and the config I used:

(dataverse) murphy:dataverse pdurbin$ curl -s -H "X-Dataverse-key: $API_TOKEN" http://localhost:8080/api/harvest/clients | jq .
{
  "status": "OK",
  "data": {
    "harvestingClients": [
      {
        "nickName": "uva",
        "dataverseAlias": "uva",
        "type": "oai",
        "harvestUrl": "https://dataverse.lib.virginia.edu/oai",
        "archiveUrl": "https://dataverse.lib.virginia.edu",
        "archiveDescription": "This Dataset is harvested from our partners. Clicking the link will take you directly to the archival source of the data.",
        "metadataFormat": "oai_dc",
        "set": "UVA-Libra-Data",
        "schedule": "none",
        "status": "inActive",
        "lastHarvest": "Thu Feb 02 15:24:07 EST 2017",
        "lastResult": "SUCCESS",
        "lastSuccessful": "Thu Feb 02 15:24:07 EST 2017",
        "lastNonEmpty": "Thu Feb 02 15:24:07 EST 2017",
        "lastDatasetsHarvested": "9",
        "lastDatasetsDeleted": "0",
        "lastDatasetsFailed": "0"
      }
    ]
  }
}

I hope this helps!

Phil





--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-community+unsub...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to dataverse-community@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/dataverse-community/91c20273-dbf3-4872-ae0c-e966ff6eb669%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.



--
Screen Shot 2017-02-02 at 3.24.39 PM.png

Amber Leahey

unread,
Feb 3, 2017, 12:27:10 PM2/3/17
to Dataverse Users Community
Danny replied a while ago about ListRecords issue, I haven't confirmed myself with 4.6 since we haven't upgraded to it just yet but this is a known issue with previous versions. 

Danny, "With respect to ListRecords, this is a known limitation of our initial OAI support. It is being addressed in the next release, 4.6, in this ticket: https://github.com/IQSS/dataverse/issues/3307.

Sounds like it is working now from Phil's response below. 

Best, 
Amber
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages