Problem with the icon of geo file

21 views
Skip to first unread message

Thanh Thanh Le

unread,
Jul 25, 2018, 9:56:18 AM7/25/18
to Dataverse Users Community
Hi all,

I use dataverse 4.8.6 with a local geoconnect.
I managed to make it work in general. I have now all the related button (Preview, Explore).
But the icon of the file is not viewed as it must be, cf. following photo. Someone has an idea how to make it works please ?
Thx in advanced,

Thanh Thanh



Worldmap_Icon_Problem.PNG

Philip Durbin

unread,
Jul 25, 2018, 4:55:52 PM7/25/18
to dataverse...@googlegroups.com
Sorry, I just want to make sure I understand the bug report. You're saying that you made a map using Geoconnect and WorldMap and your expectation is that within Dataverse a thumbnail of the map should appear for each file? Is that right? I'm sorry if I misunderstand.

Thanks,

Phil

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-community+unsub...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to dataverse-community@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/dataverse-community/03479cf2-9bd7-4e61-b9e6-d6732b4f7e64%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.



--

Thanh Thanh Le

unread,
Jul 26, 2018, 2:39:42 AM7/26/18
to Dataverse Users Community

Hi Phillip,

You're totally right about what I means. I suppose that we'll have a thumbnail of the map for each file within dataverse after mapping the file, as I tried here 

But in my case, I have the standard thumbnail as in the photo I attach in previous post. You know how to fix it ? 

Thanks !!!

Thanh Thanh


On Wednesday, 25 July 2018 22:55:52 UTC+2, Philip Durbin wrote:
Sorry, I just want to make sure I understand the bug report. You're saying that you made a map using Geoconnect and WorldMap and your expectation is that within Dataverse a thumbnail of the map should appear for each file? Is that right? I'm sorry if I misunderstand.

Thanks,

Phil
On Wed, Jul 25, 2018 at 9:56 AM, Thanh Thanh Le <lethithan...@gmail.com> wrote:
Hi all,

I use dataverse 4.8.6 with a local geoconnect.
I managed to make it work in general. I have now all the related button (Preview, Explore).
But the icon of the file is not viewed as it must be, cf. following photo. Someone has an idea how to make it works please ?
Thx in advanced,

Thanh Thanh



--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-community+unsub...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to dataverse...@googlegroups.com.

Philip Durbin

unread,
Jul 26, 2018, 8:33:03 AM7/26/18
to dataverse...@googlegroups.com
Unfortunately, I don't have any ideas on how to fix it. Can you please open an issue at https://github.com/IQSS/dataverse/issues about the problem?

Maybe someone else on this list will have some troubleshooting tips for you. I'm glad to hear it's mostly working but it's a bummer that you aren't seeing thumbnails for the maps in Dataverse.

Thanks,

Phil

On Thu, Jul 26, 2018, 2:39 AM Thanh Thanh Le <lethithan...@gmail.com> wrote:

Hi Phillip,

You're totally right about what I means. I suppose that we'll have a thumbnail of the map for each file within dataverse after mapping the file, as I tried here 

But in my case, I have the standard thumbnail as in the photo I attach in previous post. You know how to fix it ? 

Thanks !!!

Thanh Thanh


On Wednesday, 25 July 2018 22:55:52 UTC+2, Philip Durbin wrote:
Sorry, I just want to make sure I understand the bug report. You're saying that you made a map using Geoconnect and WorldMap and your expectation is that within Dataverse a thumbnail of the map should appear for each file? Is that right? I'm sorry if I misunderstand.

Thanks,

Phil
On Wed, Jul 25, 2018 at 9:56 AM, Thanh Thanh Le <lethithan...@gmail.com> wrote:
Hi all,

I use dataverse 4.8.6 with a local geoconnect.
I managed to make it work in general. I have now all the related button (Preview, Explore).
But the icon of the file is not viewed as it must be, cf. following photo. Someone has an idea how to make it works please ?
Thx in advanced,

Thanh Thanh



--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-commu...@googlegroups.com.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Dataverse Users Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to dataverse-commu...@googlegroups.com.

To post to this group, send email to dataverse...@googlegroups.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages