Consell de Barri de la Floresta: Tramesa moció aprovada pel Ple de l'EMD de Valldoreix

4 views
Skip to first unread message

Consell de Barri de la Floresta

unread,
May 11, 2021, 1:10:12 PMMay 11
to Consell de Barri de la Floresta

De: Presidència EMD [mailto:presi...@valldoreix.cat]
Enviat: miércoles, 5 de mayo de 2021 13:29
Per a: Consell de Barri <consell...@santcugat.cat>
Tema: Tramesa moció aprovada pel Ple de l'EMD de Valldoreix

 

Bon dia,

Per encàrrec del President us faig arribar el certificat de la moció aprovada pel Ple de l'EMD de Valldoreix el 22 d'abril de 2021, tal com s'indica en el punt 2 de l'acord.

Cordialment,

Patrícia Hebrard Gras

Àrea de Presidència

 

936 742 719

20210426_Certificat_Certificat ple_Certificat moció 3C arranjament riera Saladrigues.cleaned.pdf

Ferran Margineda

unread,
May 11, 2021, 3:37:47 PMMay 11
to Consell de Barri de la Floresta

Voldria aclarir, com a representant de la CUP PC a l'EMD de Valldoreix que, en aquesta moció que us envien des de presidència, volgudament no vàrem voler ser proposants i que fos institucional tot i que vàrem votar a favor. 


Tant a la junta de portaveus com al mateix ple, vaig posar de manifest a les persones de Junts x Valldoreix, que trobo un recurs polític de baixa qualitat, anar repetint mocions en el temps quan aquestes han estat aprovades i no s'han desenvolupat per manca d'interès i compromís. 


Que en aquest cas concret, ens trobem davant una proposta que surt del mateix Consell de Barri de la Floresta l'any 2015, de la mà de la Comissió de Medi Ambient i amb el suport de les forces polítiques dels Comuns i la CUP i on des del mateix Consell s'ha seguit i s'ha insistit sobre el seu desenvolupament. 


On els grups proposants a Sant Cugat també han fet aquest seguiment, així com jo mateix a Valldoreix, on vaig presentar repetides preguntes al Ple de l'EMD davant la inacció de l'equip de govern en traslladar aquesta demanda a l'anterior govern de Sant Cugat.


Per tant considero una maniobra de rentada de cara haver fet en aquest moment i circumstàncies, una moció per establir un calendari que és el mínim que s'hagués pogut esperar aquests darrers 5 anys amb l'anterior govern del PDCAT o Junts i abanderar aquesta petició sense com a mínim consensuar-la, convidar o esmentar al Consell com a representant de la participació ciutadana que la va dur a terme, com es va fer l'any 2015 a Sant Cugat i a Valldoreix. 

Salut!


Ferran Margineda.

De: Consell de Barri de la Floresta <consell-de-bar...@googlegroups.com>
Enviat el: dimarts, 11 de maig de 2021 19:10
Per a: Consell de Barri de la Floresta <consell-de-bar...@googlegroups.com>
Tema: [Consell-de-Barri-la-Floresta] Consell de Barri de la Floresta: Tramesa moció aprovada pel Ple de l'EMD de Valldoreix
 
--
Consell de Barri de la Floresta
http://www.lafloresta.info
---
Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "Consell de Barri de la Floresta" de Google Groups.
Per cancel·lar la subscripció a aquest grup i deixar de rebre els seus missatges, envieu un correu electrònic a consell-de-barri-la-...@googlegroups.com.
Per veure aquest debat al web, visiteu https://groups.google.com/d/msgid/consell-de-barri-la-floresta/d6edc636-cb86-49a1-8ff2-bf9d7a02f1e5n%40googlegroups.com.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages