Dijous dia 8 reunió oberta del Pacte per la Convivència

0 views
Skip to first unread message

Consell de Barri de la Floresta

unread,
Jul 6, 2021, 11:41:05 AMJul 6
to Consell de Barri de la Floresta
Benvolguts membres del Pacte per la Convivència de La Floresta i benvolguts veïns

Us informem que el proper dijous dia 8 a les 19h al Centre Social i Sanitari de La Floresta tindrà lloc una reunió oberta del Pacte per la Convivència. La trobada serà presencial i serà imprescindible respectar les mesures sanitàries.

En aquesta trobada posarem en comú el treball fet fins ara en relació als temes tractats en les darreres sessions. Aquests són:

-          L’ús intensiu de les places al voltant de l’estació i els possibles conflictes veïnals derivats. Abordarem la qüestió de la mà de la consultora La Perifèrica a qui hem encarregat un treball d’intervenció comunitària per reforçar la línia de treball del mateix Pacte per la Convivència. Les mateixes professionals assistiran a la reunió i ens explicaran l’enfocament de l’encàrrec i l’avenç del mateix.

-          Una proposta de material gràfic per difondre el Pacte i per fer petites intervencions de sensibilització com, per exemple, a través de campanyes puntuals (en relació a la convivència, a l’ús de l’espai públic, als gossos, etc.). Presentarem una proposta de treball en aquesta línia i la sotmetrem a debat.

-          La plaga de rates i les mesures d’actuació que s’han anat prenent. Així com el resultat de l’estudi de dues propostes fetes des del veïnat per desplaçar els contenidors d’ubicació.

Aquests seran els principals temes de debat per a la sessió tot i que, lògicament, en podrem afegir de nous in situ.

Finalment, desitjar-vos una bona revetlla i que gaudiu de la Festa Major de Sant Cugat!

 

Atentament,

 

Marco Simarro Zanon

Regidor de Joventut, Participació i Barris

 

AJUNTAMENT DE SANT CUGAT

T. 935 657 000 ext.3526

marcosimarro@santcugat.cat

www.santcugat.cat

 

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages