Google Groups no longer supports new Usenet posts or subscriptions. Historical content remains viewable.
Dismiss

Explicații și sfaturi pentru a juca Meta Prince în cel mai recent Magic Chess MC

12 views
Skip to first unread message

bubur kacang

unread,
Dec 1, 2023, 3:32:55 PM12/1/23
to
Una dintre sinergiile care este în prezent depășită în cea mai recentă actualizare Magic Chess este Prince. Cum funcționează și cum se folosește? Ascultă aici!

În ultimele două actualizări, Magic Chess a încercat să lanseze o nouă sinergie, și anume Prince. Această Sinergie se poate spune că este destul de unică, deoarece este formată doar din doi eroi: Dyrroth și Moskov. Totuși, ceea ce este interesant este că efectul lui Prince este foarte influențat de numărul de alte sinergii pe care le activăm în timpul jocului. Deci, cum funcționează și cum se utilizează?

Cum funcționează Synergy Prince

Explicația pentru Synergy Prince este pur și simplu așa, dacă există 5 sinergii active, inclusiv Synergy Prince în sine, Dyrroth și Moskov vor primi o fură fizică suplimentară de 40%.

Între timp, dacă numărul de sinergii active ajunge la 7, inclusiv prințul de sinergie însuși, atunci cei doi eroi vor primi din nou un statut suplimentar de 150% viteză de atac suplimentară. Este necesar să înțelegem că sinergia activă aici înseamnă că fiecare sinergie este diferită.

De exemplu, știm că Synergy Gunner are trei niveluri. Deci, în acest caz, chiar dacă îl maximizăm pe Gunner la nivelul 3 utilizând 6 eroi, pentru Prince aceasta contează în continuare ca 1 sinergie suplimentară.

Sfaturi pentru a juca Meta Prince

În primul rând, concentrează-te pe creșterea nivelului de comandant. Meta Prince își poate obține potențialul maxim doar dacă poate plasa cel puțin 9 eroi și chiar și atunci are nevoie de ajutorul cristalelor de sinergie. Așa că nu rerollați prea mult, puteți folosi aproape toți eroii pentru a obține cel puțin o sinergie suplimentară.

În al doilea rând, folosiți un comandant care poate adăuga sinergie. De exemplu, puteți folosi abilitatea Fanny 2 sau abilitatea 3. Puteți utiliza, de asemenea, abilitatea Rya 1 sau abilitatea 3.

În al treilea rând, între sinergia Wrestler a lui Dyrroth și sinergia Archer a lui Moskov, concentrați-vă pe maximizarea Wrestler. Pentru că alegerea eroului în Wrestler te poate ajuta să supraviețuiești mai mult timp în joc până când comandantul tău poate atinge cel mai înalt nivel.

În al patrulea rând, dacă condițiile nu vă permit să vă maximizați comandantul la nivelul 9, nu vă forțați să maximizați un tip de sinergie doar din cauza efectelor bonus oferite. Doar luați cerințele minime pentru ca sinergia să fie activă și căutați imediat o altă sinergie pentru a o completa.

Synergy Prince este foarte puternic, mai ales dacă Dyrroth și Moskov pot obține două sau trei stele. Statutul suplimentar este mult mai eficient decât statutul suplimentar atunci când o sinergie atinge potențialul maxim.

Dacă tot sunteți confuz, puteți scrie în coloana de comentarii sau puteți comenta pe rețelele sociale ale Dunia Games pe Instagram sau Facebook. Noroc!

Rămâneți pe fază pentru alte informații despre jocuri, filme, anime sau sporturi, prin intermediul aplicației Dunia Games din Play Store. Reîncărcări ieftine, multe beneficii, doar la Dunia Games

https://www.flowcode.com/page/4king2thaionlinehd
https://groups.google.com/g/de.comp.text.tex/c/LZvKtc2pLHY
https://groups.google.com/g/de.comp.text.tex/c/_6VDg6ICqro
https://groups.google.com/g/de.comp.text.tex/c/6qFUZAo3_DQ
https://groups.google.com/g/de.comp.text.tex/c/K6GZQ5sH9Ho
https://groups.google.com/g/de.comp.text.tex/c/imjymQO06yU
https://www.deviantart.com/sawaregna/journal/Explanation-and-Tips-for-Playing-Meta-Prince-998691473
https://mez.ink/4king2thaionlinehd
https://open.firstory.me/story/clpn1xlen000e01yg63anh21b
https://medium.com/@jokoireng333/spiegazione-e-suggerimenti-per-giocare-a-meta-prince-negli-ultimi-magic-chess-8ed312e80f6d
https://www.bluekoff.com/Webboard.aspx?m=viewpost&id=69300
https://community.gaeamobile.com/forum/dragons-of-atlantis-heirs-of-the-dragon/news-and-announcements-ab/909139-magyar%C3%A1zat-%C3%A9s-tippek-a-meta-prince-j%C3%A1t%C3%A9khoz-a-leg%C3%BAjabb-var%C3%A1zssakkban
https://followme.tribe.so/post/https-www-flowcode-com-page-4king2thaionlinehd-https-groups-google-com-g-de--656a3d900294983dea569991
https://the-dots.com/projects/hogyan-mukoedik-a-synergy-prince-991879
https://demo.evolutionscript.com/index.php/forum/topic/755-%E5%9C%A8%E6%9C%80%E6%96%B0%E7%9A%84-Magic-Chess-MC-%E4%B8%AD%E7%8E%A9-Meta-Prince-%E7%9A%84%E8%AF%B4%E6%98%8E%E5%92%8C%E6%8A%80%E5%B7%A7
http://www.shadowville.com/board/general-discussions/explicacao-e-dicas-para-jogar-meta-prince-no-ultimo-magic-chess-mc#p600735
https://www.trackmaniaheroeseurope.de/index.php/forum/showposts/index/topicid/1216
https://gamma.app/public/Explicacao-e-dicas-para-jogar-Meta-Prince-no-ultimo-Magic-Chess-M-y1vjs62govrryf0
https://paste.ee/p/inHnw
https://rentry.co/rqw54
https://pastelink.net/qe4oaha0
https://bitbin.it/6nQYDRyi/
https://yamcode.com/mcsgsskls
https://pastebin.com/FEScKmR0
https://forum.contentos.io/topic/567407/dicas-para-jogar-meta-prince
https://groups.google.com/g/microsoft.public.project/c/KDl0DlSXrS8
0 new messages