5. IHMC Etik ilkeler Işığında Hastane Yönetimi

3 views
Skip to first unread message

"Prof. Dr. Nesrin Çobanoglu "

unread,
Jul 6, 2020, 9:55:53 AM7/6/20
to Hamit Hancı
“Etik ilkeler Işığında Hastane Yönetimi” konferansım
9 Temmuz Saat 14 de 3. Digital salonda ve katılmak  isteyenlere açıktır

Prof. Dr. Nesrin Cobanoglu

Gazi University School of Medicine
Chair, Medical Ethics and History Department

Gazi Universitesi Tip Fakultesi 
Tip Etigi ve Tip Tarihi 
Anabilim Dali Baskani

Tel: 0 312 202 6962
Sekr: 0 312 202 4601


Sayın 5.IHMC Katılımcıları,

Kongremizin hazırlıkları tamamlanmıştır. İnşallah 9 Temmuz 2020 tarihinde Kırşehir, Ahievran Üniversitesi, Kongre Merkezinden, saat :9.30'da kongremiz açılış oturumuyla başlayacak ve 10 Temmuz günü devam edecektir.

1.Kongre programının son ve kesin hali http://ihmc2020.ussam.org/tr/programlar/bilimsel-program/  linkinde yayınlanmıştır. Lütfen bildirinizi sunacağınız veya oturum başkanı olduğunuz oturumun salonu, numarası ve saatini kontrol ediniz. 

2.Kongre katılımcıları, oturum başkanları, konuşmacılar ve diğer görevliler için oluşturulmuş olan bu mail dosyası üzerinden kongre dijital salonlarının linkleri tarafınıza gönderilecektir. 

3.Kongre kayıtlı katılımcıları kendi bildirileri dışında istedikleri dijital salona girerek sunulan bildirileri veya panel veya kursları takip edebileceklerdir. Oturumlarda soru sorabilir, katkı yapabilirsiniz. 

4.Kongre bildiri sunumlarının yapıldığı A Salonu, 1. Dijital Salon ve 2. Dijital Salona yalnızca kongreye kayıt yaptırmış katılımcılar katılabilirler.

5. Kongre panelleri, kursları ve konferansların yapılacağı 3. Dijital salona kongre katılımcılarının dışında dijital salon yöneticisinin kabulüyle dinleyici olarak konuya ilgi duyan kişiler katılabilir.

6.Başarılı bir kongre geçirmek dileğiyle....
Saygılar....

Doç. Dr. Sedat BOSTAN
Kongre Başkanı
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages