Fwd: La no participació del president aragonès a la manifestació de la diada no ens atura

7 views
Skip to first unread message

Miquel Morell Claró

unread,
Sep 2, 2022, 3:37:44 PMSep 2
to


---------- Forwarded message ---------
De: Assemblea <nocon...@assemblea.cat>
Date: dv., 2 de set. 2022 a les 15:03
Subject: La no participació del president aragonès a la manifestació de la diada no ens atura
To: <miquel.mo...@gmail.com>Hola, Miquel! 
 

Ara és l'hora del poble

Des de l'Assemblea Nacional Catalana no entenem com el president del Govern de Catalunya es fa foto amb el Govern de Madrid i no se la vol fer amb centenars de milers de catalanes i catalans que exigeixen la independència, el mateix que el seu partit porta al programa electoral.

Volem recordar que la manifestació és una mobilització en positiu per la independència, i que no es convoca contra ningú, però no avalem l' autonomisme. Ha de ser una exigència i una normalitat democràtica que els ciutadans i els seus representants es trobin al carrer. I lamenten que en aquesta ocasió no es pugui fer amb el president de la Generalitat. La manifestació es planteja reivindicativa però pacífica i democràtica, i sempre ha estat així.

També recordem que la mobilització de la Diada no és contra els partits, sinó contra l'estratègia dels partits, que no s'adiu amb la independència. Si el moviment independentista ha avançat aquests anys ha estat gràcies a la no rendició, la lluita continuada i a avançar per la independència més enllà dels partits.

Constatem, ara més que mai, que serem la ciutadania qui farem la independència. Passant per davant de polítics i partits. Convidant-los a sumar però des d'un lideratge que recau en el conjunt del poble i que sabrà trobar els camins i les alternatives necessàries per fer efectiva la independència


Atentament,

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana
Us informem que la vostra adreça de correu electrònic està inclosa en la base de dades de l'Assemblea Nacional Catalana. Podeu exercir els vostres drets mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d'adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a l'Assemblea Nacional Catalana a: c/ de la Marina, 315, Barcelona (08025) o enviant un correu electrònic a da...@assemblea.cat.


--
amicalment
 
 
 
 
MIQUEL
 

Jaume Ribera Vila

unread,
Sep 3, 2022, 12:56:52 PMSep 3
to Català Sempre
Per primer cop el Sr. Aragonés és coherent amb el seu pensament; el tema independència sols en la boca per captar vots.

El dia divendres, 2 de setembre de 2022 a les 21:37:44 UTC+2, MIQUEL@ va escriure:
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages