Fwd: 馃惀 Miquel, arriba una nova edici贸 del Delta Birding Festival

0 views
Skip to first unread message

Miquel Morell Clar贸

unread,
Sep 15, 2022, 2:24:25鈥疨MSep 15
to


---------- Forwarded message ---------
De: Fundaci贸 Catalunya La Pedrera <ne...@fcatalunyalapedrera.com>
Date: dc., 14 de set. 2022 a les 16:00
Subject: 馃惀 Miquel, arriba una nova edici贸 del Delta Birding Festival
To: Miquel <miquel.mo...@gmail.com>


Aquest setembre, vola al Delta!
Publicitat. Si no veus aquest email correctament, visita la versi贸 online.
Fundaci贸 Catalunya La Pedrera
Delta Birding Festival

Vola al Delta!

Compra ja les teves entrades i reserva les activitats que m茅s t'agradin!

23, 24 i 25 de setembre
a M贸nNatura Delta de l'Ebre


Durant tres dies,聽M贸nNatura Delta, ser脿 el聽centre del m贸n ornitol貌gic聽amb un ampli ventall de聽confer猫ncies, sortides en vaixell, tallers familiars聽i un gran aparador de les principals novetats tecnol貌giques i editorials del sector.

Consulta aqu铆 el programa complet >

i compra aqu铆 les teves entrades* >

*El benefici de les entrades es destinar脿, com cada any, a projectes de preservaci贸 de la natura.

Mesures sanit脿ries garantides

Totes les activitats i visites es fan seguint les mesures de seguretat sanit脿ries per garantir una experi猫ncia tranquil路la i segura per a tots.
Fundaci贸 Catalunya La Pedrera
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Flickr
Copyright 漏 2022 Fundaci贸 Catalunya La Pedrera, Tots els drets reservats.聽

T'has subscrit a les newsletters de la Fundaci贸 Catalunya La Pedrera i, per aquest motiu, reps els nostres emails.聽Actualment constes a la nostra base de dades聽FCLP News Catal脿聽amb l'adre莽a聽miquel.mo...@gmail.com. Si ho desitges, pots聽
editar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar sempre a la teva safata d'entrada:聽afegeix a聽la llibreta d'adreces聽l'adre莽a聽ne...@fcatalunyalapedrera.comperqu猫 el gestor de correu no ens envi茂 a la carpeta de correu no desitjat.

FUNDACI脫 CATALUNYA LA PEDRERA 茅s el聽Responsable del tractament聽de les dades personals de聽l鈥橧nteressat聽i l鈥檌nforma que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d鈥檃bril (GDPR), i la Llei Org脿nica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la seg眉ent informaci贸 del tractament:聽Finalitats i legitimaci贸 del tractament:聽Enviament de newsletter legitimat pel seu consentiment que vam recollir anteriorment i que pot revocar en qualsevol moment.聽Criteris de conservaci贸 de les dades:聽Les dades es conservaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no siguin necess脿ries per a tal fi, se suprimiran procedint al seu bloqueig durant el temps establert per la llei, adoptant les mesures t猫cniques i organitzatives per a impedir el seu tractament incloent la seva visualitzaci贸, i estant 煤nicament a disposici贸 de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions p煤bliques, amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Posteriorment, transcorregut aquest termini de supressi贸 o bloqueig, les dades seran destru茂des.聽Comunicaci贸 de les dades:聽no es comunicaran a tercers, tret dels nostres encarregats del tractament.聽Transfer猫ncies internacionals de dades:聽d鈥 acord amb el que estableix l鈥檃rticle 45 del GDPR, s鈥檌nforma que les dades seran tractades per encarregats de tractament ubicats en pa茂sos que garanteixen un nivell adequat de protecci贸 de dades a l鈥檈mpara d鈥檜na decisi贸 d鈥檃dequaci贸 presa per la Comissi贸 de la UE, de manera que no hi ha riscos en el tractament.聽Drets que t茅 l鈥橧nteressat:聽Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, portabilitat i supressi贸 de les seves dades, i de limitaci贸 o oposici贸 al seu tractament. Dret a presentar una reclamaci贸 davant l鈥橝utoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s鈥檃justa a la normativa vigent.聽Dades de contacte per exercir els seus drets:聽FUNDACI脫 CATALUNYA LA PEDRERA. Pg. de Gr脿cia, 92 - 08008 Barcelona (Barcelona). E-mail: lo...@fcatalunyalapedrera.com . Dades de contacte del delegat de protecci贸 de dades: d...@fcatalunyalapedrera.com

Per cancel路lar la seva subscripci贸 a aquest newsletter,聽
nom茅s cal que et donis de baixa.
Les nostres dades de contacte:
Fundaci贸 Catalunya La Pedrera
Passeig de Gr脿cia, 92
Barcelona, Barcelona 08008
Spain

Add us to your address book


--
amicalment
MIQUEL
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages