Fwd: Vine als actes del Grup Enciclopèdia a la Setmana del Llibre en Català

3 views
Skip to first unread message

Miquel Morell Claró

unread,
Sep 6, 2022, 3:23:47 PMSep 6
to


---------- Forwarded message ---------
De: Grup Enciclopèdia <comun...@grupenciclopedia.com>
Date: dt., 6 de set. 2022 a les 19:21
Subject: Vine als actes del Grup Enciclopèdia a la Setmana del Llibre en Català
To: <miquel.mo...@gmail.com>


Del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. Divendres 9/setembre Especial 'Donetes' de Louise May Alcott. Amb Carlota Freix...
image

Agenda d'actes del Grup Enciclopèdia
a la Setmana del Llibre en Català

image

Divendres 9 de setembre

Especial Donetes de Louisa May Alcott (Viena Edicions). Amb Carlota Freixenet i Blanca Pujals, conductores del pòdcast Punkies decimonòniques. A les 18 h a l'Escenari 3.

Dissabte 10 de setembre

Narració de "Contes a la deriva" al vaixell d’Open Arms i visita guiada. A càrrec d’uns convidats molt especials. A les 10:30 h, 11:30 h, 12:30 h i 17:00 h, al vaixell Astral Open Arms. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Presentem Dracs, fades i gegants (La Galera). Contacontes amb il·lustració, amb Oriol Canosa, Cristina Bueno i Eva Tarrida. A les 12.30 h a l'Escenari familiar.

Acte de presentació de la col·lecció "Contes a la deriva". Amb Pema Maymó, directora editorial de La Galera, Òscar Camps, director i fundador d’Open Arms, Ángeles Schjaer, coordinadora pedagògica d’Open Arms, Laura Lanuza, responsable de Comuinicació d’Open Arms, Teresa Vilarrubia, agent literària fundadora de The Foreign Office, i Chantal Vizcaíno, il·lustradora. A les 18 h a l'Escenari familiar.

Conversa entre Ester Pujol i Marc Giró en la presentació d'Encara més pijos (Univers). A les 19.15 h a l'Escenari 2.


Diumenge 11 de setembre

Narració de "Contes a la deriva" al vaixell d’Open Arms i visita guiada. A les 11:00h al vaixell Astral Open Arms. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Contacontes: Embolic a la Biblioselva. Premi Emili Teixidor 2022. A les 11.30 h a l'Escenari familiar.

Contacontes: Capità Lluc. Premi Folch i Torres 2022. Amb Carles Sala i la contacontes Txell Faxedas. A les 12 h a l'Escenari familiar.

Òscar Dalmau i l'il·lustrador Pere Prats parlen de Manual d'adoctrinament de l'escola catalana (Bridge). A les 13 h a l'Escenari 1.

Celebrem el centenari de “A la recerca del temps perdut” de Marcel Proust. Ho presentarà el periodista Jordi Nopca i hi participaran Valèria Gaillard i Isabel Monsó. A les 17 h a l'Escenari 2.

Presentació de Receptes al rescat (La Galera), amb Ada Parellada i Marina Montenegro. A les 18.30 h a l'Escenari familiar.

Parlem de Jane Austen. Taula rodona amb Blanca Pujals i Yannick Garcia. A les 19.15 h a l'Escenari 1.

Presentació del I Certamen de lectura en veu alta per a joves. Presentació de l’acord Grup Enciclopèdia i la Fundació Barça per promocionar la lectura en català entre els joves. A les 20 h a l'Escenari 1.


Dimarts 13 de setembre

Presentació dels portals diccionari.cat i enciclopedia.cat a alumnes de 4rt d'ESO i 1r i 2n de batxillerat. A les 12.45 h a l'Escenari 1.


Dijous 15 de setembre

Conversa entre Rafel Nadal i Empar Moliner. Rafel Nadal parlarà sobre el seu llibre Mar d'estiu (Univers) i l'art d'escriure. A les 12.30 h a l'Escenari 1.

Parlem de traduir Virginia Woolf. Amb Dolors Udina, traductora de Diari d'una escriptora (Viena Edicions). A les 18 h a l'Escenari 2.


Divendres 16 de setembre

Tarda jove IV: Ana Polo presenta “La primera guia feminista”. Amb Abigail Armengol, Eva Palomar i Ana Polo. A les 18.45 h a l'Escenari 3.

Taula rodona amb Sílvia Soler, Albert Om, Josep Maria Fonalleras, Fúlvia Nicolàs i Ester Pujol: "Parlem de la Joie de vivre". La felicitat i el plaer de viure. A les 20 h a l'Escenari 2.


Dissabte 17 de setembre

Narració de "Contes a la deriva" al vaixell d’Open Arms i visita guiada.
A les 10:30 h, 11:30 h, 12:30 h i 17:00 h, al vaixell Astral Open Arms. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Taller de teatre Fem teatre (La Galera), amb Àngels Bassas i Roser Calafell. A les 12.30 h a l'Escenari familiar.

Rafael Vallbona parlarà de la seva novel·la La musa de la plaça Reial (Univers), dins de la conversa "Parlem de personatges singulars". A les 19.45 h a l'Escenari 3.


Diumenge 18 de setembre

Narració de "Contes a la deriva" al vaixell d’Open Arms i visita guiada. A les 11:00h al vaixell Astral Open Arms. Cal inscripció prèvia. Places limitades.


Espais on trobaràs els nostres llibres a La Setmana

La Galera | Mòdul 1 i 2 (llibreria Al·lots)
Univers, Bridge, Rata, Enciclopèdia | Mòdul 56
Viena Editorial | Mòduls 11-12
Rata | Mòdul 57 (llibreria Ona)
Enciclopèdia Art | Mòdul 54


En cas de canvis d'última hora, trobareu l'agenda d'actes actualitzada aquí.


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Facebook Twitter YouTube Instagram

Les vostres dades formen part d'un fitxer automatitzat propietat del Grup Enciclopèdia Catalana (NIF B08189680) amb la finalitat d'informar-vos dels productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del grup. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a Josep Pla, 95 - 08019 Barcelona, o per correu electrònic a comun...@enciclopedia.cat. Si no voleu rebre més aquests correus, escriviu-nos un correu electrònic o cliqueu Unsubscribe

Grup Enciclopèdia, SLU Carrer de Josep Pla, 95 BCN, Barcelona 08019 Spain--
amicalment
 
 
 
 
MIQUEL
 
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages