RE: Watervogeltellingen op de Molse plassen op za 13 en zo 14/11 /2021

0 views
Skip to first unread message

Jef Sas

unread,
Nov 8, 2021, 5:33:01 AM11/8/21
to birdin...@googlegroups.com, stefan staes, caroline swolfs, robin.ve...@telenet.be, pthe...@gmail.com, Philippe Van Audenhove, martin....@skynet.be, jaak.wi...@telenet.be, jandesc...@skynet.be, Lex Peeters, Nico Venema, Rik Theuws, herman poorters, herman.lie...@telenet.be, fons....@gmail.com, eric. ooms, leo.pe...@telenet.be, an.b...@telenet.be, Paul Bertels, ronny...@telenet.be, roger.v...@telenet.be, herman....@telenet.be, Alois Mertens, Dirk Mewissen, katelijne bohy, gert Van Hoof, Ingrid Janssens, Geert Van Uytven, ignace schuermans, charr...@gmail.com, Katia Ruts, Helga Ferket, Dieter Eelen, Eric Petermans, Koen Devos, miam...@telenet.be

 

Beste birders, watervogeltellers,

 

In het weekend van za 13 en zo 14/11  gaan we  voor de tweede keer van dit winterhalfjaar weer op pad om de watervogels in de regio geteld te krijgen.

 

Voor de telling van de Molse plassen vertrekken we op zondagmorgen 14/11 om 8.30u op de parking van de dokterspraktijk (Warande) beneden aan de brug van Mol-Donk.
Carpooling is eventueel mogelijk/wenselijk daar . Eindigen doen we tegen 12u na de telling van put Stroobants en reservaat De Maat.
Afsluiter met een drankje en/of soepje in taverne  ’t Jagershof als je er nog tijd voor zou hebben?

 

In het novemberweekend moeten ook de Aalscholvers (en Grote zilverreigers) geteld worden op hun slaapplaatsen. Zelf neem ik put Stroobants voor mijn rekening, maar dat zal wrsl iets worden voor zondag in de late namiddag....

 

Tellers van een eigen gebied laten mij liefst vooraf weten of ze belet zijn voor dit weekend.

 

Ik reken natuurlijk weer op jullie gewaardeerde medewerking .

Alvast bedankt!

 

In bijlage het resultaat van de oktobertelling van dit jaar .

 

Tot zondag,

Jef

WVT Mol -okt.2021.xls

Philippe Van Audenhove

unread,
Nov 8, 2021, 6:00:59 AM11/8/21
to birdin...@googlegroups.com

--
--
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor het 'Birding Kempen'-forum. Elke bijdrage aan de kennis van vogels in het Kempense Merengebied is op deze nieuwsgroep welkom. Een relevante foto (maximaal 100 kb!) kan bij het bericht worden gevoegd en wordt dan automatisch getoond.
 
Als je je wilt afmelden voor deze nieuwsgroep, stuur je een e-mailbericht naar birdingkempe...@googlegroups.com
 
Ga naar http://groups.google.com/group/birdingkempen voor meer opties
---
Je hebt dit bericht ontvangen omdat je bent geabonneerd op de groep 'Birding Kempen' van Google Groepen.
Als je je wilt afmelden bij deze groep en geen e-mails van de groep meer wilt ontvangen, stuur je een e-mail naar birdingkempe...@googlegroups.com.
Ga naar https://groups.google.com/d/msgid/birdingkempen/007101d7d48b%24ffbc6b80%24ff354280%24%40skynet.be om deze discussie op internet te bekijken.

Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages