RE: Watervogeltellingen op de Molse plassen op za 15 en zo 16/12/2019

0 views
Skip to first unread message

Jef Sas

unread,
Dec 9, 2019, 8:24:23 AM12/9/19
to birdin...@googlegroups.com, stefan staes, caroline swolfs, robin.ve...@telenet.be, pthe...@gmail.com, Philippe Van Audenhove, martin....@skynet.be, jaak.wi...@telenet.be, jandesc...@skynet.be, Johan VAN GENECHTEN, lvan...@be.estee.com, Lex Peeters, Nico Venema, Rik Theuws, herman poorters, herman.lie...@telenet.be, fons....@gmail.com, eric. ooms, leo.pe...@telenet.be, Mia, an.b...@telenet.be, Paul Bertels, ronny...@telenet.be, roger.v...@telenet.be, herman....@telenet.be, Alois Mertens, Dirk Mewissen, katelijne bohy, gert Van Hoof, Ingrid Janssens, ignace schuermans, charr...@gmail.com, Eric Petermans, Koen Devos

Beste birders, watervogeltellers,

 

In het weekend van 15 en 16/12/19 gaan we weer met onze telgroepjes op pad om de watervogels in de regio geteld te krijgen.

Voor de telling van de Molse plassen vertrekken we op zondagmorgen 16/12 om 8.30u op de parking van de dokterspraktijk (Warande) beneden aan de brug van Mol-Donk. Carpooling is mogelijk daar.

Eindigen doen we tegen 12u na de telling van put Stroobants en reservaat De Maat.

 

Afsluiten doen we met een drink en/of soepje in taverne  ’t Jagershof als je er nog tijd voor zou hebben.

 

Willen de tellers die een eigen gebied voor hun rekening nemen, mij verwittigen indien belet dit weekend ?

Ik reken natuurlijk weer op jullie gewaardeerde medewerking .

Alvast bedankt!

 

In de bijlagen de resultaten van de voorbije novembertelling 2019 en de mistige decembertelling van vorig jaar met de echte wintergasten (Grote Zaagbek, Nonnetje en Brilduiker) toch op het appél !

 

Tot zondag,

Jef

 

@ Nico : kan jij mij laten weten of je deze week put Rauw nog geteld krijgt ? Laat maar weten wanneer je op pad zou willen gaan dan. Prettige reis gewenst verder.

WVT Mol -dec.2018.xls
WVT Mol -nov.2019.xls
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages