RE: Watervogeltellingen op de Molse plassen op za 15/02 en zo 16/02/20

1 view
Skip to first unread message

Jef Sas

unread,
Feb 11, 2020, 5:26:43 AM2/11/20
to birdin...@googlegroups.com, stefan staes, caroline swolfs, robin.ve...@telenet.be, pthe...@gmail.com, Philippe Van Audenhove, martin....@skynet.be, jaak.wi...@telenet.be, jandesc...@skynet.be, Johan VAN GENECHTEN, lvan...@be.estee.com, Lex Peeters, Nico Venema, Rik Theuws, herman poorters, herman.lie...@telenet.be, fons....@gmail.com, eric. ooms, leo.pe...@telenet.be, Mia, an.b...@telenet.be, Paul Bertels, ronny...@telenet.be, roger.v...@telenet.be, herman....@telenet.be, Alois Mertens, Dirk Mewissen, katelijne bohy, gert Van Hoof, Ingrid Janssens, ignace schuermans, charr...@gmail.com, Davy Holsteyns, Eric Petermans, Koen Devos

Beste birders, watervogeltellers,

 

In het weekend van 15/02 en 16/02/20 gaan we voor de voorlaatste keer alweer met onze telgroepjes op pad om de watervogels in de regio geteld te krijgen.

Voor de telling van de Molse plassen vertrekken we op zondagmorgen 16/02 om 8.30u op de parking van de dokterspraktijk (Warande) beneden aan de brug van Mol-Donk. Carpooling is mogelijk daar.

Eindigen doen we tegen 12u na de telling van put Stroobants en reservaat De Maat.

Afsluiten doen we met een drink en/of soepje in taverne  ’t Jagershof als je er nog tijd voor zou hebben.

 

Willen ook de tellers die een eigen gebied voor hun rekening nemen, mij verwittigen indien belet dit weekend ?

Ik reken natuurlijk weer op jullie gewaardeerde medewerking .

Alvast bedankt!

 

In de bijlagen de resultaten van vorige maand en de februaritelling van vorig jaar met toen al een broedende Meerkoet op de Lagune , maar ook de Nonnetjes waren nog aanwezig.

 

Tot zondag,

Jef

 

 

WVT Mol - feb.2019.xls
WVT Mol - jan.2020.xls
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages