1) Qus.: What are you doing?
Ans.: Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX
2) Qus.: What are you doing in
Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX
3) Qus.: From where are you getting
Goods?
Ans.: From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES
TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI
4) Qus.: What are you getting in
Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax : PAY INCOME TAX
5) Qus.: How do you distribute
profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX
6) Qus.: Where you Manufacturing
the Goods?
Ans.: Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY
8) Qus.: Do you have Staff?
Ans.: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX
9) Qus.: Doing business in
Millions?
Ans.: Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX ?
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
10) Qus.: Are you taking out over 25,000 Cash
from Bank?
Ans.: Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX
11) Qus.: Where are you taking your client
for Lunch & Dinner?
Ans.: Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT
TAX
12) Qus.: Are you going Out of Station for
Business?
Ans.: Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX
13) Qus.: Have you taken or given any
Service/s?
Ans.: Yes
Tax : PAY SERVICE TAX
14) Qus.: How come you got such a Big
Amount?
Ans.: Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX
15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans.: Yes
Tax : PAY WEALTH TAX
16) Qus.: To reduce Tension, for
entertainment, where are you going?
Ans.: Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX
17) Qus.: Have you purchased House?
Ans.: Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION
FEE
18) Qus.: How you Travel?
Ans.: Bus
Tax : PAY SURCHARGE
19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans.: Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &
SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL
GOVT.'s TAX !!!
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans.: Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY
21) INDIAN : Can I die now??
Ans : No, wait
we are about to launch the FUNERAL TAX
--------------------------------------------------------------------------------------------------
3)
BASIC COST PER 1 LITRE 16.50
Now extra 13.35 Rs, PER 1 LITRE
Pass this messages to ALL INDIANS…………………
|