Малко пияснение защо получавете писма от непознати хора със странни вепроси

29 views
Skip to first unread message

Vanyo Georgiev

unread,
Apr 4, 2015, 2:10:37 AM4/4/15
to bg-gr...@googlegroups.com
Здравейте,

Моля обърнете внимание на надписа, добавен в края на настоящото писмо: "Получихте това съобщение, защото сте абонирани за групата „Български речник и граматика“ в Google Групи..." Такива надписи се добавят автоматично в края на всички писма, които се изпращат до адреса на групата и всички писма, изпратени до адреса на групата се получават от всички участници. Този надпис обяснява всичко.

Идеята е, който се интересува от развитието на проекта "Речник на българския език", заради който е създадена групата, да бъде информиран за всички въпроси, които се задават относно този проект, както и за отговорите, които се дават на зададените въпроси, като получава на имейла си цялата кореспонденция.

Проектът "Речник на българския език" е отворен, в работата по него може да участва всеки, който има желание и иска този проект да се развива. Предполага се, че участниците в настоящата група са именно хората, които искат и работят за неговото развитие, или поне се интересуват от това как се развива този проект, запознати са с него и биха могли да отговарят на въпроси на нови хора, които проявяват интерес.

Разбира се, всеки трябва да отговаря на отправен към групата въпрос, само ако ясно разбира въпроса и знае правилния отговор. В противен случай е желателно да не отговаря, защото излишните писма, трупащи се в страниците на групата, само правят по-трудно проследяването на същността на всяко обсъждане.

Накрая ще обърна внимание, че ако получаването на всякакви писма относно "Речник на българския език" Ви се струва досадно, винаги можете да да промените, настройките за начина на получаване на писмата от групата или членството си в нея. За да направите това използвайте съответните линкове, които се добавят автоматично в края на писмата.
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages