Extra kledij bestellen

3 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Mar 17, 2022, 11:12:42 AM3/17/22
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Ondertussen heeft iedereen de kans gehad om de nieuwe kledij te dragen.

Velen hebben hierop gewacht en bij aanvang een minimum besteld om te zien hoe de kledij in praktijk zit.

Hier en daar zijn wat kleine opmerkingen naar voor gekomen, dat is bijna onvermijdelijk. Een groot deel van deze probleempjes is al opgelost door een setje te ruilen met een maatje groter of kleiner uit de stockvoorraad of onderling tussen de leden zelf. Als je nog opmerkingen hebt over de eerste levering, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat we alles kunnen bundelen en eerstdaags aan Cycler kunnen overgemaken om tot een oplossing te komen.

Tevens zullen we eind volgende week een eerste nabestelling plaatsen. Wie dus nog extra kledij wil bestellen laat dit ook zo snel mogelijk weten a.u.b.

Alle mogelijke modellen kunnen worden bijbesteld, niet enkel de stukken van het basispakket (trui kort en lang, broek kort en lang + windvestje). Dus ook als je alsnog bijvoorbeeld een paar sokken, handschoenen, driekwartsbroek, tussenseizoensjas, enz. of indien je op maat aangepaste kledij (zoals opgemeten voor het seizoen) wil bijkopen, is het nu het moment. De volgende bijbestelling zal misschien pas tegen het eind van het seizoen plaatsvinden. Wat nu besteld wordt, wordt in de tweede helft van mei verdeeld.

--

Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages