Hou het veilig

0 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Apr 20, 2020, 11:32:55 AM4/20/20
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

We mogen nu al een maand niet meer in groep fietsen. :-( Oh wat kijken we uit tot we elkaar weer mogen ontmoeten, en hopelijk mag dan ook de horeca weer van start gaan, zodat we weer in ons vertrouwde clublokaal, of nog beter op het terras van het clublokaal iets kunnen drinken.

Op Strava zien we dat velen onder u gebruik maken van de kans die we krijgen om om toch nog alleen of met 1 vriend te fietsen. Ook 'live' werden al verschillende Trappers onderweg gespot. En wat opvalt is dat jullie allemaal heel voorbeeldig de regels volgen: niemand fietst in groep, iedereen houdt voldoende afstand, en de oh zo vertrouwde polderwegen in Nederland worden nu netjes vermeden nu de grenzen afgesloten zijn (ook al zijn er nog wel sluipwegen te vinden).

Wat ons ook opviel en wat het bestuur en de sponsors zeer appreciëren, is dat vele Trappers ook tijdens de soloritten buiten de club hun Trappersoutfit dragen.

Ondertussen kent iedereen wellicht al elk bochtje op de dijken van Schelde en Durme, en ook de parallelwegen langs de E34, de banen tussen Meerdonk en Doel en de Waaslandhaven zijn al druk bereden de laatste tijd. Voor wie wat afwisseling wil staan er ondertussen enkele langere Trappersritten op Plotaroute.com, te vinden via het menu op Trappers.be > Programma > Routes. Zo vind je er de ritten naar Berendries, Wambeek, Lennik, Tuitenberg en de Scheldelandroute, allemaal tussen 120 en 130 km. Om alleen te rijden is dat voor sommigen misschien net wat teveel, maar de Scheldelandroute blijft redelijk in eigen buurt en kan je gemakkelijk een stuk inkorten.  Bijvoorbeeld door in Dendermonde of in Schoonaarde over de Schelde terug te keren in plaats van door te rijden tot Wetteren. Je kan ook de lus van Bornem naar Buggenhout weglaten door in Branst direct rechts naar Sint-Amands te rijden. We proberen later deze week nog een paar andere (korte) ritten online te zetten voor wie inspiratie nodig heeft waarheen te rijden tijdens de soloritten.

Het blijft zoals de voorbije weken nog goed fietsweer, dus geniet er van en hou jezelf en je naasten gezond en veilig door de maatregelen van de overheid op te volgen.

Hopelijk tot binnenkort!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages