Trappersweekend

4 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Aug 22, 2023, 12:56:20 PM8/22/23
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

De deelnemers aan de tweedaagse naar Mol zouden het voorbije weekend de laatste instructies in een aparte mail moeten ontvangen hebben. Niet vergeten: we vertrekken uitzonderlijk om 9:30 in plaats van om 9 uur! Probeer je bagage te beperken tot 1 sporttas of rugzak omdat alles in 1 volgwagen moet passen op zaterdag. Die volgwagen volgt groep 2 (korte rit). Wie de lange rit rijdt voorziet dus best wat gerief om eventuele bandenpech te kunnen herstellen. Op zondag is er voor beide groepen een volgwagen, maar die moeten in Antwerpen de groep (even) verlaten om op Linkeroever te geraken, dus voorziet iedereen zich best van het nodige.

Na een laatste verkenning dinsdag moest het parcours van de ritten hier en daar nog wat aangepast worden, dus vergeet niet om de juiste, aangepaste versie op je gps te zetten.

Voor de thuisblijvers is er zaterdag in Belsele om 13 uur de Fortenroute, en zondag om 9 uur de rit naar Saeftinge. Deze ritten worden in 1 groep gereden. Zorg ervoor dat het tempo aangepast wordt voor de leden van de b-groep! Wie sneller wil rijden kan zich nog steeds uitleven in de stukken vrije snelheid. OPGELET: omdat er niemand werd gevonden om met de volgwagen te rijden, zullen deze ritten zonder volgwagen verlopen! Ook de thuisblijvers moeten zich dus voorzien op eventuele pech onderweg. Indien dit zou gebeuren, wacht dan met de hele groep, en help elkaar waar mogelijk om het euvel te verhelpen.

Dank voor jullie begrip, en veel fietsplezier!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages