Startavond / Afhaling Kledij

10 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jan 25, 2022, 6:03:35 PMJan 25
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Gezien het aantal besmettingen met de Omicron-variant dezer dagen hoger is dan ooit tevoren, lijkt het ons best om de startvergadering die nu zaterdag gepland was af te gelasten. Ook praktisch is de organisatie in de huidige omstandigheden erg moeilijk, aangezien er volgens de geldende horecaregels maar 6 personen per tafel mogen plaatsnemen, waardoor het moeilijk zou zijn een geschikte opstelling te maken om iedereen een goed zicht op het presentatiescherm te garanderen.

Wij hopen (alweer) dat dit de laatste keer is dat wij dergelijke maatregel moeten hanteren en dat de rest van ons seizoen wel min of meer normaal kan doorgaan.

De startvergadering was de laatste kans om deel te nemen aan de groepsaankoop voor fietshelmen. Sponsor Van Eyck Sport kan ons voor slechts 55 euro per stuk voorzien van de uiterst veilige Giro Isode MIPS in mat witte uitvoering. De helm is in 1 maat voor iedereen (54-61 cm). We kunnen nu al zeggen dat de aankoop zeker zal doorgaan. Wil je nog gebruik maken van dit aanbod, stuur dan nog voor eind deze week een berichtje naar de voorzitter. Wie al intekende op het aanbod verneemt ten gepaste tijde het verloop van de verdere afhandeling (leverdatum, betaling).

Zo wordt de volgende afspraak de verdeling van de nieuwe clubkledij. Om alles praktisch en veilig te kunnen organiseren, zal de afhaling van de individuele kledijpakketten plaatsvinden in het magazijn van onze nieuwe sponsor Piessens Electro. Het magazijn is te vinden in de Begijnenstraat achter het hek aan nummer 31 (rechts van de winkel). Achter het hek is plaats om te parkeren (zie ook de beschrijving op hun website of Google Maps).  Wij verwachten jullie op vrijdag 18 februari tussen 19u en 21u of zaterdag 19/2 tussen 10u en 12u

Gelieve te proberen op deze dagen langs te komen, zodat we niet teveel niet afgehaalde pakketten meer moeten verhuizen naar José en hij thuis geen tientallen mensen meer moet ontvangen. Kan je zelf niet komen, vraag dan aan een medetrapper-familielid of -buur om jouw pakket mee te nemen voor jou.

Probeer niet allemaal tegelijk te komen, want ook bij de afhaling willen we het veilig houden. Draag een mondmasker en drum niet samen.

Er zijn nog enkele personen die nog niet betaald hebben. Vergeet dit niet te doen, want zonder betaling kunnen wij de kledij niet meegeven. Liefst hebben wij dat jullie tijdig betalen per overschrijving. Dit is veiliger dan ter plaatse nog met contant geld te moeten afrekenen.

Wie nog geen kledij bestelde spreekt best met José af Van Clapdurp af (gsm 0498 527 987) om de nieuwe kledij op tijd aan te schaffen voor de start van het nieuwe seizoen.

De voorspelling is dat bij de seizoensstart op zondag 6 maart de besmettingspiek voorbij zou moeten zijn, zodat dan alles wel kan doorgaan. Wij verwachten jullie dan in grote getale in de nieuwe outfit om de nodige groepsfoto's voor de pers te maken. De planning van die dag zou volgens het gebruikelijke stramien moeten verlopen, maar daarover berichten we jullie binnen enkele weken uitgebreider per mail en op de website.

Op de website kan je vanaf 1 februari ook de volledige rittenkalender voor het nieuwe seizoen ontdekken. Ook dit jaar hernemen we zoals gebruikelijk enkele gekende ritten maar zijn er ook een paar nieuwe of vernieuwde ritten en wisselen de korte, middellange en lange ritten af in een variatie van vlakke en meer uitdagende parcours. 

De andere gemiste info van de startvergadering die we niet konden geven, wordt toegelicht bij de seizoensstart tijdens de koffietafel.

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages