Laatste weekend om in te schrijven voor Tweedaagse Mol

2 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Apr 21, 2023, 4:04:22 AM4/21/23
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

  • Als je dit nog niet deed, vergeet dan niet om dit weekend nog in te schrijven voor het Trappersweekend naar Mol. Deze week moeten wij het hotel het deelnemersaantal bevestigen en daarna zijn eventuele overblijvende kamers niet meer exclusief voor de Trappers voorbehouden.  Deelnemen kost 100€ per persoon, of 130€ voor een singlekamer. Niet-fietsende partners betalen eveneens 100€, maar hebben zaterdag en zondag niet de middagmalen die de fietsers onderweg krijgen. Zij kunnen op eigen initiatief in de loop van zaterdag naar Mol komen, hetzij met de auto (het hotel heeft een eigen ondergrondse parking) of met de trein die op amper 200 meter van het hotel stopt. Inschrijven via het inschrijvingsformulier of een mailtje naar het bestuur. Enkele mensen hebben hun voorkeur opgegeven met wie ze de kamer willen delen, maar die kamergenoot moet ook zelf nog inschrijven, dus als je in dat geval bent, herinner je gewenste kamergenoot er dan ook eens aan!
  • Bij de Kempenrit dit weekend gaan de fietsers op de heen- en terugweg door de voetgangerstunnel. De volgwagen kan dit natuurlijk niet en moet de groep even verlaten om langs de Kennedytunnel de Schelde over te steken. Voorzie daarom best een reservebandje om bij eventuele pech op de stukken zonder volgwagen zelf te kunnen herstellen. De rit zelf is goed 150 km lang. We voorzien 2 tussenstops om je picknick te nuttigen. Start om 9 uur.
  • In de namiddag is er om 13 uur ook een gewone oefenrit. Hou er rekening mee dat dit een rit is van groep 2. Leden van groep 1 zijn zeker ook welkom, maar moeten zich wel naar het iets matiger tempo van de groep schikken. Vind je de inspanning te weinig? Leef je dan uit in het stuk vrije snelheid, of neem eens een kopbeurt over in overleg met de andere kopmannen, maar hou je aan het tragere tempo.
  • En we blijven jammer genoeg vaststellen dat de praktische richtlijnen van het bestuur en kopmannen maar matig opgevolgd worden. Kom minstens 5 minuten voor het startuur de aanwezigheidslijst tekenen zodat we op tijd kunnen vertrekken. Wanneer de kopmannen vertrekken, is het ook de bedoeling dat de hele groep meteen vertrekt en niet blijft treuzelen om daarna de eerste kilometers te moeten achtervolgen. Volg ook de aanwijzingen van de kopmannen i.v.m. stoppen en voorrang verlenen aan kruispunten. Al deze regels zijn in ons eigen belang en veiligheid. Bedankt om hieraan mee te werken.
--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages