Lange broeken / Rit Sint-Laureins

1 view
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jul 7, 2022, 8:55:30 AM7/7/22
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Bij de ingebruikname van de nieuwe clubkledij kregen we enkele opmerkingen over de lange broeken die soms moeilijk aan of uit te trekken zijn omdat de broekspijpen aan de hiel nogal spannen. In overleg met fabrikant Cycler zijn we overeengekomen om dit probleempje op te lossen door er een korte rits in te monteren. Wie graag zo'n rits in de broekspijpen wil laten zetten, dient zijn lange broek voor 7 augustus in  te leveren bij het bestuur. Zorg ervoor dat je broek gelabeld is, zodat we je achteraf de juiste, zelfde broek kunnen teruggeven. Wie de broek laat aanpassen, moet hier niet voor betalen. Maar opgelet: deze mogelijkheid wordt alleen nu aangeboden. Achteraf zal dit niet meer (gratis) kunnen! De lange broeken die later worden bijbesteld en in voorraad te koop zijn, zullen in de toekomst direct met een rits worden uitgerust.

Deze zaterdag is er de rit naar Sint-Laureins. Deze middellange rit (130 km) naar het Meetjesland is volledig vlak, en werd in het verleden ook door verschillende dames en leden van de tweede groep meegereden. Ook dit jaar is iedereen van harte welkom om aan deze rit deel te nemen en zo eens een iets langere rit te kunnen rijden. De kopmannen passen het tempo aan volgens de deelnemers die aanwezig zijn. Onderweg is er een tussenstop in Kaprijke om even te rusten en te eten. Breng je picnic mee!

De rit naar Boekhoute op 20 augustus is vergelijkbaar, en is ook perfect om in voorbereiding van het Trappersweekend een week daarna al eens een langere tocht te rijden.   

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages