Kalender online & Fietsers gezocht

3 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Feb 10, 2022, 2:42:29 PM2/10/22
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

  • Sinds deze week staat de rittenkalender op de website. Hopelijk houdt corona zich dit jaar eindelijk koest en kunnen we na 2 geminimaliseerde jaren nu wel het hele programma afwerken. De parcoursen van de meeste ritten (bestaande, nieuwe en aangepaste) zijn te vinden via onze website. Aanpassingen zijn nog mogelijk (na verkenning, door wegenwerken bijvoorbeeld). We weten nu al dat we de komende 2 jaar niet via Zwaanaarde naar Eksaarde of Klein-Sinaai zullen kunnen rijden (fietsers zullen wel kunnen passeren, maar wij houden liever onze volgwagen in de buurt en die zal niet door kunnen), en ook in Tielrode is nog een tijd hinder wegens werken.
  • Aan het programma van het Trappersweekend naar Roosteren (NL Limburg) wordt nog gewerkt. Dat wordt binnenkort bekend gemaakt, waarna ook de inschrijvingen hiervoor starten.
  • Wij zijn op zoek naar enkele leden die op zaterdag 19 en/of zondag 20 maart mee willen fietsen op de 'Piano-gocart' tijdens de R-Oh-de Loperdagen in Sint-Niklaas. Dat weekend zijn de winkels extra open en is er animatie in de stadskern. Dit jaar in de vorm van een rondrijdend pianoconcert door 2 bekende pianisten. Om de gocart waarop die piano staat te bemannen, dacht het stadsbestuur aan onze club, als grootste wielertoeristenclub van de gemeente. Het zou bovendien een mooie gelegenheid zijn onze nieuwe clubkledij te showen en onze sponsors extra in de kijker te zetten. Wie mee wil trappen laat dit liefst zo snel mogelijk weten aan de voorzitter. Kom op: met ruim 120 leden moeten we er toch in slagen om op beide dagen minstens 3 fietsers te kunnen voorzien! Er is voor de fietsers bovendien nog een kleine vrijwilligersvergoeding voorzien door de organisatie. Ik vermoed dat dit in de vorm van 'Sengzen' zal zijn, de nieuwe stadsmunt die Sint-Niklaas tijdens deze R-Oh-de Loperdagen lanceert. Bekijk op onze website de foto's van de piano-gocart.
  • We herhalen ook nog eens dat we jullie volgende week op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari verwachten in het magazijn van Piessens Electro om de kledijpakketten af te halen. Leden die niet aanwezig waren tijdens de pasdagen mogen ook langskomen om ter plaatse de kledij aan te schaffen om zo klaar te zijn voor de seizoensstart op zondag 6 maart.
--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages