Inschrijven voor seizoenstart

4 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Feb 9, 2023, 12:22:42 PM2/9/23
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Een groot deel van jullie heeft zijn aansluiting voor het volgend seizoen al in orde gebracht. Wie dat nog niet deed, wacht daar best niet te lang meer mee om verzekerd te zijn vanaf de start.

Op zondag 26 februari is er zoals gewoonlijk de seizoensstart. We verzamelen vanaf half 9 in het clublokaal . Om kwart voor 9 vertrekken we naar de kerk zodat we op tijd klaar zitten voor de mis om 9 uur. Aansluitend op de mis zal de pastoor de fietsen zegenen. Wie de mis niet wil bijwonen, kan iets voor 10 uur rechtstreeks naar de kerk gaan om daar bij de groep aan te sluiten voor de korte rondrit in de omgeving.

Een goed uur later kunnen we aanschuiven aan de koffietafel met belegde sandwiches. Om de juiste hoeveelheden te kunnen inschatten, vragen we te verwittigen als je aanwezig zal zijn. Velen deden dit al, dit is een herinnering voor wie dit nog niet deed en toch mee wil smullen. Graag een seintje tegen uiterlijk 19 februari.

En ook wie nog kledij wil bestellen die niet standaard in stock is (op maat aangepast, of bijv. winterkledij, driekwartbroeken, enz.) kan dit weekend nog zijn bestelling nog doorgeven aan Mario of José zodat de items nog mee besteld worden in het order dat op 15 februari zal verstuurd worden naar Cycler. Levering ervan wordt verwacht in de eerste week van april.

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages