Ontbijt - BBQ - uitverkoop kledij

2 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Sep 4, 2021, 10:41:52 AM9/4/21
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Vergeet niet om je deelname te bevestigen aan het GRATIS ontbijt dat we volgende week zondag aanbieden aan alle leden.

We verzamelen zoals gewoonlijk om 9 uur in het clublokaal in De Klavers, maar nuttigen eerst een ontbijt aangeboden door de club.

Daarna maken beide groepen een rondrit door het Waasland (85-95 km). Indien het slecht weer zou zijn, verwachten we jullie wel nog voor het ontbijt, maar kan de rit afgelast worden.

Vanaf 16 uur verzamelen we opnieuw in het clublokaal voor een barbecue, die eveneens GRATIS is voor alle leden. Ook familie en vrienden zijn welkom op de barbecue. Zij betalen hiervoor 14 euro.

Opgelet: je deelname aan het ontbijt en/of de barbecue kan je nog tot zondag 5 september bevestigen, zodat we de juiste aantallen kennen voor de bestelling bij de bakker en de slager.

***

Zeer binnenkort vernemen jullie meer over de nieuwe clubkledij waarmee we volgend seizoen op pad gaan. Eind september, begin oktober wordt iedereen uitgenodigd op de pasdagen om de gewenste kledingstukken te passen en te bestellen.

Er blijft nog een kleine voorraad over van de huidige kledij. Truitjes met korte mouwen zijn er nog in de maten L, XL en XXL. Met lange mouwen zijn er nog te verkrijgen van maat M tot XXXL.

Er zijn ook nog enkele lange broeken (M, L en XL).

Alles mag weg aan slechts 10 euro per stuk. Vraag het aan José.

Deze kledingstukken mogen volgend jaar niet meer gedragen worden tijdens de ritten voor het clubkampioenschap, maar zijn nog splinternieuw en perfect bruikbaar tijdens doordeweekse ritten, of voor woon-werkverkeer, enz.

OP IS OP!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages