Herstart Trappersseizoen vanaf 4 juli

0 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jun 7, 2020, 12:49:28 PM6/7/20
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Wij hopen dat iedereen nog veilig en gezond is. Weken, neen maandenlang werden we in onze vrijheid beperkt door allerlei regels. Ondertussen is fietsen in groep tot 20 personen, met inachtneming van de nodige afstandsregels toegelaten, maar omdat dit praktisch moeilijk te organiseren en controleren is, wachten we als Belseelse Trappers nog even af vooraleer weer te herstarten. Op dat vlak verkondigde de veiligheidsraad van 3 juni dat voor de sportsector vanaf 1 juli alles weer is toegestaan. Daarom zal ons clubkampioenschap opnieuw hervatten vanaf zaterdag 4 juli.

Binnenkort publiceren we de nieuwe, aangepaste rittenkalender op de website.

Tot zolang kunnen jullie wel samen fietsen in vrije oefenritten, zoals andere jaren op woensdagavond, of zoals de winterritten (zonder volgwagen). Tot 1 juli geldt nog altijd dat dit met maximaal 20 personen kan, en ook de anderhalve meter afstand moet nog behouden blijven. Ook moet er per groep 1 verantwoordelijke zijn die instaat voor de handhaving van deze regels. Probeer er op te letten dat bij het verzamelen voor de start ook afstand wordt gehouden en geef geen handen of knuffel niet. Om te grote groepen te vermijden, kan je ook onderling afspreken en kleine groepjes maken. Hou rekening met iedereen in de groep, en pas indien nodig het tempo aan.

Let op: officieel is de grens met Nederland pas open vanaf 15 juni (behalve voor familiebezoek en om te gaan winkelen). Vermijd dus nog 1 week de Zeeuwse polders. Vanaf 15 juni kan je weer reglementair gaan uitwaaien op de lange rechte polderbanen en de zeedijk.

En goed nieuws: Rita en Julien zullen de cafetaria van De Klavers weer openen vanaf 8 juni. Ook daar zullen regels gelden (max. 10 personen per tafel, geen toogbediening, afstand tussen tafels, ...). Als iedereen meewerkt houden we het veilig en gezond en kunnen we samen nog het beste maken van de rest van het wielerseizoen.

Tot binnenkort!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages