Opgelet: opnieuw startlijsten ondertekenen in clublokaal vanaf juli

3 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Jun 28, 2021, 9:17:18 AM6/28/21
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Nu er meer vrijheid komt in de horeca (tot 8 personen per tafel), vragen we om zoals vroeger zelf je aanwezigheid op de controlelijsten aan te duiden. Dit zal het werk van de  volgwagenchauffeurs aanzienlijk verlichten, aangezien zij tot nu toe probeerden iedereen bij aankomst aan de start te noteren, wat niet eenvoudig is met zo'n grote groep, met daarbij verschillende nieuwe leden en verschillende toegangen tot de verzamelplek.

Daarom is vanaf volgend weekend iedereen weer zelf verantwoordelijk voor het ondertekenen van de startlijst. Deze zal zoals vroeger klaar liggen in het clublokaal cafetaria De Klavers (of op het terras). We verzamelen dus vanaf nu ook aan het terras van de cafetaria, aan de rechterkant van de sporthal (de kant van de basisschool) en niet langer op de parking!

Ter verduidelijking: de 50 cent deelname per rit hoef je nog steeds niet te betalen. Die draagt de clubkas nog tot het eind van het seizoen, als tegemoetkoming voor het kortere seizoen (hoe vaker je meerijdt, hoe meer 'profijt' je doet). Alleen staan jullie nu zelf in voor het registreren van de aanwezigheden en dus de correcte toekenning van de punten voor het clubkampioenschap.

Ik herhaal ook graag dat vanaf zaterdag ook de dagritten opnieuw van start gaan. De eerste rit zaterdag om 9 uur gaat naar Wambeek, met een vernieuwd parcours voor de terugweg. Wie de langere afstanden niet ziet zitten, kan nog steeds elke zaterdag om 13 uur meerijden met de rit van de b-groep, over 70 km.

De volledige rittenkalender is vanaf nu beschikbaar op de website.

Het Trappersweekend wordt ook dit jaar uitgesteld omdat de evolutie van de corona-epidemie en de bijhorende maatregelen voor de komende wekend nog onzeker blijft, zeker in verband met internationale reizen (vaccinatiepaspoort, quarantaine, testen, enz.).

We rekenen er op dat we in 2022 dan eindelijk wel naar de Roosterhoeve zullen kunnen gaan zonder al te veel beslommeringen.  

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages