Seizoensstart

2 views
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
Feb 23, 2022, 4:21:27 PM2/23/22
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Op zondag 6 maart 2022 verwachten wij jullie in grote getale in de nieuwe clubkledij voor de seizoensstart.

Vanaf half negen kan het startblad getekend worden in ons clublokaal, de cafetaria van De Klavers.

Om kwart voor 9 vertrekken we naar de kerk voor de eucharistieviering met herdenking van de overleden leden.

Wie de mis niet wenst bij te wonen, kan ons tegen kwart voor 10 buiten aan de kerk opwachten voor de fietszegening. De plaatselijke pers is uitgenodigd en zal (groeps)foto's maken die op de regiopagina's van de kranten en reclamebladen zullen verschijnen.

Vervolgens maken we met heel de groep samen een korte rondrit van ongeveer een uurtje.

Iets na elf komen we dan aan bij de sporthal. Hier volgt nogmaals een fotomoment, voor een professionele groepsfoto, welke zal worden afgeprint en uitgehangen in het clublokaal en die jullie ook zullen kunnen aankopen.
Omdat ondertussen de coronabarometer op oranje staat (*), kunnen we daarna de voeten onder tafel schuiven. De club biedt zoals gewoonlijk belegde sandwiches met koffie aan en kan er worden nagekaart over de voorbije winter en vooruitgeblikt naar het nieuwe seizoen.
(*)De horecaregels laten toe dat we weer met meer dan 6 aan tafel zitten, en mondmaskers zijn niet meer nodig. Het Covid Safe Ticket is wel nog nodig.
Deelname is gratis, maar we vragen om jullie aanwezigheid voor 27 februari te bevestigen, zodat we niet teveel of -erger nog- te weinig sandwiches en beleg inkopen. Stuur een mailtje met je naam naar bes...@trappers.be. Indien het slecht weer zou zijn, valt de korte rondrit misschien weg, maar de groepsfoto en de koffietafel gaan in elk geval door.

Schrijf dus zeker in voor eind februari voor de koffietafel en kom ook bij slecht weer op tijd (en in clubkledij) naar De Klavers.

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages