Vervolg Trappersseizoen?

1 view
Skip to first unread message

Belseelse Trappers vzw

unread,
May 8, 2020, 2:46:10 PM5/8/20
to Belseelse Trappers

Beste Trappers,

Al twee lange maanden kunnen we niet meer samen fietsen. Misschien is fietsen in groep terug toegelaten vanaf 18 mei, daarover zal de veiligheidsraad hopelijk spoedig duidelijkheid geven.

Omdat de onzekerheid blijft duren en we niet oneindig beslissingen kunnen blijven uitstellen, heeft het bestuur enkele drastische beslissingen genomen.

Een eerste beslissing is het uitstellen van de tweedaagse naar Roosteren naar volgend jaar. Wie al inschreef en betaalde krijgt eerstdaags het geld teruggestort.

De sponsorrondrit en barbecue zijn afgelast, en de activiteiten in verband met het jubileumjaar worden ook naar volgend seizoen uitgesteld. Indien het mogelijk is bekijken we of we later op het jaar wel nog iets kunnen organiseren als extra bij een of andere rit. Ook of het Trappersfeest dit jaar zal kunnen plaatsvinden hangt af van de timing van de versoepeling van de overheidsmaatregelen.

Ook het vervolg van het clubkampioenschap zal daarvan afhangen. In elk geval zal er een nieuw programma worden opgesteld zodra er zekerheid is over wanneer we opnieuw kunnen starten. Ritten richting Nederland zitten er de eerste weken nog niet in omdat de grenzen nog gesloten blijven. Er zijn ondertussen wel al een heleboel nieuwe ritten uitgetekend, die zelfs in de eigen streek nog verrassend mooie plekken laten ontdekken. Wellicht zijn er bij deze nieuwe ritten wel enkele bij die ook in volgende seizoenen nog zullen terugkeren.

Tenslotte ligt ook de procedure voor de nieuwe clubkledij al een hele tijd stil en zal dit jaar niet meer afgerond raken. We bekijken nog wanneer dit wel zal lukken (doen we nog een jaar extra in de huidige kledij, of wisselen we ergens in de loop van volgend seizoen?).

Zoals je ziet hebben we nog veel werk voor de boeg, maar laat ons eerst de definitieve goedkeuring van de overheid afwachten vooraleer we weer van start kunnen gaan.

Hou jullie ondertussen aan de afspraken, en hou het veilig! Tot binnenkort!

--
Sportieve groeten,

Gunther Daman
Voorzitter Belseelse Trappers vzw
www.trappers.be
Reply all
Reply to author
Forward
0 new messages